Gratuluji, vypadá velmi zachovale.cyril píše:Už jsem to omylem napsal i do jinýho vlákna....ale s radostí hlásím, Discovery I je doma. Dovezl jsem si to z berlína a zatím jsem s tím moc spokojenej. (Nic jinýho mi ani nezbývá....) Pár drobností, který se budou opravovat to určitě má, ale je to automat, klima-funkční, tedy bez kompromisu přesně to co jsem si usmyslel....
Range Rover nebo Discovery?
Moderátor: Miky_CZ
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
ALF píše:Nedávno jsem viděl dobovou reklamu na Discoveru I a uváděli, že LR Discovery je univerzální vůz, který dobře poslouží při nákupech, při cestování, při práci v terénu i na volný čas......a slogan končí, že každý si najde to správné využití nového LR Discovery.
A měli 100% pravdu.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
- tel.: 603256861
- auto: Defender 110 300Tdi
No a co by jsi mi Karle doporučil ty, po jaké bych měl pokukovat??karel píše:Je rozhodně jednodušší, ale možná budeš hůř shánět nějakou v dobrém stavu.Radim píše:někdejsem četl, že discovery 200 je lepší než 300
začínám po Rumunsku zvažovat koupy discoveri I
tak zbírám info
Nechám si poradit, jsem absolutní začátečník ve starších modelech

Radim
LIVE TO RIDE- RIDE TO LIVE
LIVE TO RIDE- RIDE TO LIVE
Spíš bych koukal po modelu 300 TDi s motorem pokud možno ještě bez elektroniky.Je jich víc a v lepším stavu.Zřejmě 5 dvéř.Projdi si vlákna týkající se modelů DiscoI, skoro o všech výhodách nebo naopak neduzích se tu už diskutovalo.Jinak 200 TDi nezatracuji, sám jsem jí dříve měl ale bohužel jsem ji koupil už dost zničenou a totálně mi shnila kastle.Ovšem pohonově je motor 200 TDi a převodovka LT77 nezmar.Navíc má zadní kardan bez hardyspojky.Možná kápneš i na solidní 200.
Přečti si i tohle ať víš do čeho jdeš
http://www.autohit.cz/clanek/415/land_r ... overy.html
Přečti si i tohle ať víš do čeho jdeš

http://www.autohit.cz/clanek/415/land_r ... overy.html
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Jasně RudoK, kdo jiný tomu rozumí víc, než výrobce. No o jednom bych věděl, ale nepovím.RudaK píše:ALF píše:Nedávno jsem viděl dobovou reklamu na Discoveru I a uváděli, že LR Discovery je univerzální vůz, který dobře poslouží při nákupech, při cestování, při práci v terénu i na volný čas......a slogan končí, že každý si najde to správné využití nového LR Discovery.
A měli 100% pravdu.![]()
![]()
![]()

Naposledy upravil(a) ALF dne 26 črc 2008 21:25, celkem upraveno 2 x.
koukam ze ted nakupujem LR v Berline...cyril píše:Už jsem to omylem napsal i do jinýho vlákna....ale s radostí hlásím, Discovery I je doma. Dovezl jsem si to z berlína a zatím jsem s tím moc spokojenej. (Nic jinýho mi ani nezbývá....) Pár drobností, který se budou opravovat to určitě má, ale je to automat, klima-funkční, tedy bez kompromisu přesně to co jsem si usmyslel....

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Ne je to z "moldavskýho" bazaru. Žádnej Michael u toho nebyl.....Jel jsem tam původně na úplně jinej, docela drahej kousek (šel jsem po vyjímečným stavu ) ale po příjezdu jsem zjistil, že jsou to turecký podvodníci, kteří mi neřekli všechny závady a za ty peníze to prostě nešlo vzít. Slevu, se kterou by se to hodilo odvézt mi nedali, tak kolega co tam byl se mnou zatím v autě na noťasu rychle našel v Berlíně dalšího...tohohle... a jeli jsem se na něj podívat. Stav podobnej, sice o dva roky starší, ale o 79.000,- levnější. Tak jsem jej po tel. poradě s Eliottem vzal.
Co se týče úprav tak mám předběžně v plánu:
1. 2" lift
2. pevnostní nárazníky
3. naviják
4. šnorchl
5. jiný gumy/případně kola
6. tmavý fólie, možná
7. pletivo jako ochrana skel, minimálně zavazadlového prostoru
8. pokud to nebude stát ranec, asi bych sáhl i po špéře na zadní nápravu
9. Světla vzadu.....Stávající řešení zadních světel je naprosto příšerný, vůbec nejsou vidět, tak je chci předělat na starej model, aby lampy v nárazníku úplně odpadly. Někdo už to řešil i v německu, mlhovky maj slabší žárovky a tak je do tmy zapínám taky, auto je konečně vidět a nevypadá jako přívěsný vozíček za eMBéčkem....
Blinkry to je ale stále katastrofa, takže pokud to půjde předělat na 200 světla, kde je prý blinkr integrovanej do velkých lamp, je vyhráno.
10. spodní ochranný kryt řízení
11. jo a ještě je tam docela příšerná muzika. Repro jsou KO, u rádia vypadaný knoflíky ale s ovladačema na plaubní desce to komunikuje. Jen tak se do toho vrtat nechci, je to totiž ještě propojený s GPS Clarion, kde ja nahoře na palubce obrovskej monitor, audio je spojený s rádiem a pod spolujezdcovou sedačkou je CD jednotka navigace. Pod řidičovou potom CD Wechsler, takže změť kabelů, která je na první pohled odborně udělaná, tak doufám z autorizovaného servisu. Nejdřív se povrtám v návodu a dokumentaci, která k tomu naštěstí byla a potom to buď celý vyrvu a dám nový rádio, nebo to nějak rozchodím se stávající soustavou a vyměním pouze reproduktory.
12. CB stanici.
Možná to ještě není všechno co mě postupně budete radit nebo co vyplyne z potřeb, něco koupím na fóru, něco (lift) koupím určitě novej, něco už mám. Něco si uděláme sámi na dílně a něco ne. Zatím mě to baví.
Co se týče úprav tak mám předběžně v plánu:
1. 2" lift
2. pevnostní nárazníky
3. naviják
4. šnorchl
5. jiný gumy/případně kola
6. tmavý fólie, možná
7. pletivo jako ochrana skel, minimálně zavazadlového prostoru
8. pokud to nebude stát ranec, asi bych sáhl i po špéře na zadní nápravu
9. Světla vzadu.....Stávající řešení zadních světel je naprosto příšerný, vůbec nejsou vidět, tak je chci předělat na starej model, aby lampy v nárazníku úplně odpadly. Někdo už to řešil i v německu, mlhovky maj slabší žárovky a tak je do tmy zapínám taky, auto je konečně vidět a nevypadá jako přívěsný vozíček za eMBéčkem....
Blinkry to je ale stále katastrofa, takže pokud to půjde předělat na 200 světla, kde je prý blinkr integrovanej do velkých lamp, je vyhráno.
10. spodní ochranný kryt řízení
11. jo a ještě je tam docela příšerná muzika. Repro jsou KO, u rádia vypadaný knoflíky ale s ovladačema na plaubní desce to komunikuje. Jen tak se do toho vrtat nechci, je to totiž ještě propojený s GPS Clarion, kde ja nahoře na palubce obrovskej monitor, audio je spojený s rádiem a pod spolujezdcovou sedačkou je CD jednotka navigace. Pod řidičovou potom CD Wechsler, takže změť kabelů, která je na první pohled odborně udělaná, tak doufám z autorizovaného servisu. Nejdřív se povrtám v návodu a dokumentaci, která k tomu naštěstí byla a potom to buď celý vyrvu a dám nový rádio, nebo to nějak rozchodím se stávající soustavou a vyměním pouze reproduktory.
12. CB stanici.
Možná to ještě není všechno co mě postupně budete radit nebo co vyplyne z potřeb, něco koupím na fóru, něco (lift) koupím určitě novej, něco už mám. Něco si uděláme sámi na dílně a něco ne. Zatím mě to baví.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Možná to ještě není všechno co mě postupně budete radit nebo co vyplyne z potřeb, něco koupím na fóru, něco (lift) koupím určitě novej, něco už mám. Něco si uděláme sámi na dílně a něco ne. Zatím mě to baví.[/quote]
Ti držím palce, ať Ti elán vydrží. Většinou se totiž udělá to základní a nezbytné, po čase se auto okouká a zbytek pak někdy, nebo nikdy. Platí to obecně, nejen pro auta. Ale jedna pomoc tady je, najít si obrázek s nějakým vzorem- cíl, ten si nalepit k posteli a k němu všechny ty body, cos napsal. Pak to funguje.
Ti držím palce, ať Ti elán vydrží. Většinou se totiž udělá to základní a nezbytné, po čase se auto okouká a zbytek pak někdy, nebo nikdy. Platí to obecně, nejen pro auta. Ale jedna pomoc tady je, najít si obrázek s nějakým vzorem- cíl, ten si nalepit k posteli a k němu všechny ty body, cos napsal. Pak to funguje.
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Drzim palce.At se ti to strojeni podari.
A jestli se rad vrtas v autech tak te to neprestane bavit
A jestli se rad vrtas v autech tak te to neprestane bavit

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/