Gibson: dúfam, že urobíš vlákno s postupnou premenou transporteríka a teším sa už teraz...
Krásne auto a gratulujem!
Moderátor: Miky_CZ
gibson píše: 26 úno 2017 11:36no tak to by uz bola riadna pitchovina!![]()
dik chlapi, roboty je urcite viac nez na kostole ale momentalne to musim prihlasit na seba a dat znacky do depozitu
mam len VINko pri motore a chyba stitok takze odhadujem ze bude problem...
rozhliadam sa po karosarskych dieloch a na predok pojde budto znak alebo rezerva![]()
vcera sa mi to dokonca podarilo startnut a aj ked su zablokovane brzdy tak som presiel par metrov po dvore aby som to aspon preparkoval![]()
PS: jazdi to na kofolu![]()
hele honziku, svietilka sou z aliexpressu a zatial bezchybneBenjamin píše: 26 úno 2017 23:22 Hele gibsonko, ta světla co máš vzadu na DI jsou z aliexpressu? Neteče do nich? Jsi spokojený? Chci dát něco na vozík a žebřík od Disca...jinak video busíku super...běží svítí jede...paráda![]()
díkygibson píše: 27 úno 2017 22:39hele honziku, svietilka sou z aliexpressu a zatial bezchybneBenjamin píše: 26 úno 2017 23:22 Hele gibsonko, ta světla co máš vzadu na DI jsou z aliexpressu? Neteče do nich? Jsi spokojený? Chci dát něco na vozík a žebřík od Disca...jinak video busíku super...běží svítí jede...paráda![]()
len pri zapnuti dokonale odrusuju radio![]()
pozriem sa ti ci nemam este nejake na sklade ale myslim ze tam boli uz len dialkace so sosovkami...
niesu to mohelnice takze kamosa a kamosku
No, to je ono...díky! Za linky bych se nezlobil, klidně do SZ, je jich tam takový přehršel..gibson píše: 28 úno 2017 19:03 benjiku nasiel som 1x 30°, 2x60° a 2xsosovkove
prikladam foto a ked budes chciet tak ti preposlim linky na aliexpress![]()
inak busik stale este len caka na prihlasenie, este mi nedosiel technicak z odhlsenim na mna a neriesil som ten chybajuci stitok...
Hezké, jsi vyráběl nebo koupil? A není jich málo?
diky, vyrabal som ichMadTom píše: 06 bře 2017 21:52 Hezké, jsi vyráběl nebo koupil? A není jich málo?
Podle obrázku se to špatně odhaduje, ale nebude to dělat moc silnou mezeru mezi plechy?
jasne, slo mi hlavne o to ze pri 1mm plechu je medzera minimalne 1mm ale kludne si to das aj dalejMadTom píše: 09 bře 2017 21:04 Si to hlavně nacvič na kusu plechu, jakou mezeru tam potřebuješ.
Docela pěkné info k tomu je třeba tady: http://www.garagejournal.com/forum/show ... hp?t=53534