Pred 3 mi mesiacmi som doniesol disco 2 td5 zo slovinska,pekne bez skrabancov,po rybarovi.krasne valilo po dalnici 700 km.a potom sa to zacalo.3 amigos,tlakovanie,bola prasknuta hlava,vsetko islo na novo od ventilov,tesneni....kratko na to bolo nutne vymenit komplet spojku,odisiel starter,s nim repas serva,baterka,...auto dostalo vsetky filtre naplne.tera odisla spinacka,kluc sa toci na prazdno.mozem to jludne urobit na gombiky?? Ked natocim auto,palubovka je cista,do 40 km sa rozsvietia 3 amigos,nasledne cerveny vykricnik, svieti casto oranzova kontrolka voda v palive,a posledne zasvieti aj oranzova asi ace,tie naklony v aute.ale pritom vsetko funguje.ked vypnem motor,vsetko sa strati a opat par kilometrov je klud kym nezacnem blikat ako boeing.kde hladat chybu?? Auto nezateka,cela motorova cast je cista,akoby teren nepoznalo,ktosi povedal,ze za to moze spinacka,len dalsich 400 euro uz nechcem davat,nema konca tato seria ma vystavuje financne.tak krasne landrovery,ale bojim sa vyjst z mesta ze opat nieco odide.auto ma 206 tis km,nenajdete na nom jedinu kvapku oleja.stale je na vankusoch,ktore zatial pracuju ok.opravovat ci predat?? Uz bez tak v strate...poradte.dik