z mé L322 mám na prodej veškeré části z motoru M62, převodovku s hydroměničem na 5hp24 a transfer box.
Motor - blok se zdá být použitelný, hlavy bez komprese, veškeré příslušenství (alternátor, startér, klima kompresor, servo čerpadlo, vanos, ...)
Převodovka a hydroměnič - Kompletní, plně funkční, s novým olejem bez problému, jen někdy (třeba 2x týdně) mi to dělalo na jednom konkrétním místě (před křižovatkou lehce do kopce, když člověk dojíždí bez plynu), že lehce kopla při přeřazení ze dvojky na jedničku. Nebylo to nic hrozného, ta převodovka je podle mě bez problému použitelná, jinak řadila výborně, ale raději to tady píšu, ať je jasno.
Transfer box - plně funkční, včetně motorku řazení redukce
Vše má najeto 330tis.km (prověřené km), v převodovce byl dělaný 2x za sebou proplach cca 10tis.km zpět (magnety byly bez bordelu).
Kdyby o to někdo měl zájem, rád se domluvím na ceně. Jsou věci, kde mám představu o ceně (blok, příslušenství motoru, motorek řazení redukce, atd.), ale potom jsou věci jako hlavy, převodovka s hydroměničem, transfer box, atd. které mi budou jen překážet, takže klidně zkuste nadhodit cenu, za kterou to pro vás má smysl (ať už použít, rozebrat, na pokusy, nebo já nevím na co
L.