Moderátor: Miky_CZ
Skúsim ich pozrieť.. ale auto mam vyvarené do vnútra nemá kadial ist voda
tak dneska v pici ... kdesi tam bude skrat .... pripojil so mbaterku zohrialo mi vsetky poistky a stiahlo mi baterkuMi-kulas píše: 09 dub 2017 18:44 bud rad ze ti to robi len ked prsi, ja mam auto vyvarene, vymenenu elektriku a uplne peklo, stale nejaky problem![]()
Na pravej z vnutra ci ked stojim pred kapotou ?panKotrč píše: 11 dub 2017 11:23 V motorovým prostoru na pravé straně u rámu jsou el. spoje pod takovou plastovou punčochou,nebude to tam zaoxidovany?
Nejak si nevybavuju, zeby tristovka neco takoveho mela. Nepopisujes nahodou fusible linky, ktery jsou u dvoustovky misto motorove pojistkovky?panKotrč píše: 11 dub 2017 11:23 V motorovým prostoru na pravé straně u rámu jsou el. spoje pod takovou plastovou punčochou,nebude to tam zaoxidovany?
ved práve , sa mi to nezda ze bych to tam prehliadol ... mam som dolu celu kastlu ...pojir píše: 11 dub 2017 18:36Nejak si nevybavuju, zeby tristovka neco takoveho mela. Nepopisujes nahodou fusible linky, ktery jsou u dvoustovky misto motorove pojistkovky?panKotrč píše: 11 dub 2017 11:23 V motorovým prostoru na pravé straně u rámu jsou el. spoje pod takovou plastovou punčochou,nebude to tam zaoxidovany?