P: SIII 109 sixpot PRODÁNO - SMAZAT
Moderátor: stan
- Trewor - ségra
- auto: D2
Re: P: SIII 109 sixpot PRODÁNO - SMAZAT
V neděli Serie putovala do lepších rukou
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Na severní Moravu?
- Trewor - ségra
- auto: D2
Už je to tak...
Všichni dëdci z Čech dřív nebo později skončí na Severní Moravě. Nevím proč, ale je to tak... Jinak gratulace samozřejmě!
Country boy...
Asi ti Moraváci vědí něco co my tady u nás ne ...
Technologie pro zahradní jezírka
vzhledem k tomu jak se nám mladí z Moravy stěhují do Čech za prací, tak jeden nikdy neví kde ti lanďáci časem skončí
jak se ale Čechy díky nárůstu počtu obyvatel zvětšují, tak to bude asi časem jedno
třeba budou časem akce jako Kutná hora dvě.... na jaře vlevo, na podzim vpravo ( politiku do toho nepletu - to je špatný překlad případně )
také se připojím ke gratulaci
jak se ale Čechy díky nárůstu počtu obyvatel zvětšují, tak to bude asi časem jedno
třeba budou časem akce jako Kutná hora dvě.... na jaře vlevo, na podzim vpravo ( politiku do toho nepletu - to je špatný překlad případně )
také se připojím ke gratulaci
trochu to upřesním : Všichni dëdci z Velké Británie dřív nebo později skončí na Severní Moravě.
To bych si dovolil rozporovat
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem zvědavý, kdo zachrání Robura
Gratuluju ke koupi 6-válce, je to motor pro fajnšmekry, ten zvuk je krásný. Doufám, že se auto časem ukáže na srazech
Gratuluju ke koupi 6-válce, je to motor pro fajnšmekry, ten zvuk je krásný. Doufám, že se auto časem ukáže na srazech
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Robur je nejvíc zachráněný když parkuje u tebe
Díky za všechny gratulace.... Bude to nějakou dobu trvat, ale věřím, že se 109ka prubudí k životu a zpět do čech se podívá. A jinak šestiválec má skutečně nádherný zvuk...
Těžko říct proč míří tolik dědků k nám na východ.... asi, že jich tu je málo a přišel čas změn
Co se týče nějakého srazu tady na Moravě... Myšlenka už nějakou dobu klíčí.. Uvidíme jestli bude energie nějakou akci uspořádat a jestli by byl vůbec zájem... ?
Těžko říct proč míří tolik dědků k nám na východ.... asi, že jich tu je málo a přišel čas změn
Co se týče nějakého srazu tady na Moravě... Myšlenka už nějakou dobu klíčí.. Uvidíme jestli bude energie nějakou akci uspořádat a jestli by byl vůbec zájem... ?
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Tak já dělám všechno pro to, abych tuten odtok z čech směr morava zachránil, ale ne že bych vozil auta z moravy zpět, spíš, když se vypouští vana, tak je asi potřeba trochu dolejvat.
Včera jsem si dal 30 hodin za volantem (je to vůbec možné? Asi ne, prostě v noci z úterka na čtvrtek) celu dobu stěrače, déšť, sníh a tak podobně, všude nehody uzavírky počasí pod psa, ale dovezl jsem něco, co by za to mělo stát. Ale jsem moc vyčerpán, abych se vám přiznal s čím jsem se vrátil , na to už síly nemám. Jinak jsem moc rád, že jsem v březnu přezul ze zimních na zimní, ne že by na šumavě bylo málo sněhu, ale alpy teda fakt frčej
Včera jsem si dal 30 hodin za volantem (je to vůbec možné? Asi ne, prostě v noci z úterka na čtvrtek) celu dobu stěrače, déšť, sníh a tak podobně, všude nehody uzavírky počasí pod psa, ale dovezl jsem něco, co by za to mělo stát. Ale jsem moc vyčerpán, abych se vám přiznal s čím jsem se vrátil , na to už síly nemám. Jinak jsem moc rád, že jsem v březnu přezul ze zimních na zimní, ne že by na šumavě bylo málo sněhu, ale alpy teda fakt frčej
Hanys_a_Kaca píše: ↑27 dub 2017 11:52 Tak já dělám všechno pro to, abych tuten odtok z čech směr morava zachránil, ale ne že bych vozil auta z moravy zpět, spíš, když se vypouští vana, tak je asi potřeba trochu dolejvat.
Jako popis punkově-řidičské historky a svědectví o nelidském počasí by to docela šlo....
Ale takhle nás napínat..... to je nefér !!
Takže co přibylo Hanysovi na zahradu ?
- Hanys_a_Kaca
Já to sem snad ani nemůžu nepsat, jestli třeba má evropská komise kvótu na počet landroverů na jednoho vesnického učitele, tak jsem už jistě přes limit
Napadlo mne, jak jsou takové ty vtipné nálepky "this is not fucking jeep", co si lidé lepí na landrovery, tak já mám takovou sebeironickou myšlenku udělat parafrázi: "this is not fucking defender" což je myslím pěkné pojítko do vlákna o sérii, nicméně, ani sérije to není.
Napadlo mne, jak jsou takové ty vtipné nálepky "this is not fucking jeep", co si lidé lepí na landrovery, tak já mám takovou sebeironickou myšlenku udělat parafrázi: "this is not fucking defender" což je myslím pěkné pojítko do vlákna o sérii, nicméně, ani sérije to není.
- Přílohy
-
- ninety.png (199.9 KiB) Zobrazeno 6852 x
Na které straně je volant ?
- Hanys_a_Kaca
nacpal jsem to do svého vlákna zde: viewtopic.php?f=30&t=20170&start=300
Volant je vlevo.
Volant je vlevo.
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Ještě k tomu srazu na severní Moravě - kdo by se nechtěl trmácet do Kutné Hory první víkend v červnu, může druhý víkend v červnu dorazit k polskému Krakovu na akci Overdrive Poland, sraz starých lanďáků. Potká se tam i s mnohými, kdo budou/byli v Kutné Hoře
Pro ty, co jsou na FB:
https://www.facebook.com/events/246624115795025/
Pro ty, co jsou na FB:
https://www.facebook.com/events/246624115795025/
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"