Polštářky s logem a jménem-prosím o radu
Moderátor: stan
Polštářky s logem a jménem-prosím o radu
Omlouvám se a prosím o radu-někde jsem na nějakém fóru či kde nedavno viděl že někdo vyrábí polštářky s logem a jménem,barva černá,byli tuším zavařené v igelitu.Byl by to hezkej dárek,len za boha nevím kde jsem to viděl,hledám a nic.Jestli někdo víte,poraďte prosím. Díky!! 
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Re: Polštářky s logem a jménem-prosím o radu
Zdar, myslím, že to bylo na Facebooku ve skupine Land Rover bazar CZ a SK ... nebo jak se to jmenuje ...favore píše: 12 čer 2017 09:35 Omlouvám se a prosím o radu-někde jsem na nějakém fóru či kde nedavno viděl že někdo vyrábí polštářky s logem a jménem,barva černá,byli tuším zavařené v igelitu.Byl by to hezkej dárek,len za boha nevím kde jsem to viděl,hledám a nic.Jestli někdo víte,poraďte prosím. Díky!!![]()
Tam jsem to viděl já.
2023 LC 78 – Troopyna
ex 2003 D2 Td5 – Offina
ex 2004 Freelander TD4 – Edoušek
ex 2003 D2 Td5 – Offina
ex 2004 Freelander TD4 – Edoušek
Re: Polštářky s logem a jménem-prosím o radu
Děkuju za radu,je to tam!Musím koupit vnukovi něco pod tu jeho hlavu plnou dětskejch starostí !
(Land & Range Rover fans, bazar CZ)
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."