Polštářky s logem a jménem-prosím o radu

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
favore

Polštářky s logem a jménem-prosím o radu

#1 Příspěvek od favore » 12 čer 2017 09:35

Omlouvám se a prosím o radu-někde jsem na nějakém fóru či kde nedavno viděl že někdo vyrábí polštářky s logem a jménem,barva černá,byli tuším zavařené v igelitu.Byl by to hezkej dárek,len za boha nevím kde jsem to viděl,hledám a nic.Jestli někdo víte,poraďte prosím. Díky!! :hi
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

hrochado
auto: LC 78

Re: Polštářky s logem a jménem-prosím o radu

#2 Příspěvek od hrochado » 12 čer 2017 10:17

favore píše: 12 čer 2017 09:35 Omlouvám se a prosím o radu-někde jsem na nějakém fóru či kde nedavno viděl že někdo vyrábí polštářky s logem a jménem,barva černá,byli tuším zavařené v igelitu.Byl by to hezkej dárek,len za boha nevím kde jsem to viděl,hledám a nic.Jestli někdo víte,poraďte prosím. Díky!! :hi
Zdar, myslím, že to bylo na Facebooku ve skupine Land Rover bazar CZ a SK ... nebo jak se to jmenuje ...
Tam jsem to viděl já.
2023 LC 78 – Troopyna
ex 2003 D2 Td5 – Offina
ex 2004 Freelander TD4 – Edoušek

favore

Re: Polštářky s logem a jménem-prosím o radu

#3 Příspěvek od favore » 12 čer 2017 11:16

Děkuju za radu,je to tam!Musím koupit vnukovi něco pod tu jeho hlavu plnou dětskejch starostí ! :D :D :D :D (Land & Range Rover fans, bazar CZ)
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

Zamčeno