No tak to tě asi zdravit přestanu a vůbec budu dělat, že tě nevidím

Moderátor: Miky_CZ
No tak to tě asi zdravit přestanu a vůbec budu dělat, že tě nevidím
Jorin píše: 25 kvě 2017 11:19 Tak sem včera navečer parkoval v Brně na Jarošce, na dohled Defík a jedna pěkně vystrojená D2. Když sem se o 3 hodiny pozděj vracel, přibyla ještě jedna Discovery. Tak si tak v duchu přemítám, že tady nejspíš budou mít hnízdo, když mě žena upozorní, že za stěračem mám lístek.
![]()
taky zdravím![]()
![]()
Def z Jarošky
marwak píše: 18 čer 2017 22:46 Ještě bych to nevzdával, těch co zdraví je pořád dost. Jen jsi měl asi smůlu. Dnes mě odpověděla na pozdrav dokonce dáma v nejnovějším RR na příjezdové cestě k supermarketu v Šumperku (a ta o tomhle fóru počítám neměla nejmenší tušení)![]()
Tak to mě mrzí, jel jsem tam včera dvakrát a vím jen, že jednou byla moje pozornost upřena na jednu pěší účastnici silničního provozu, což bylo dokonce silnější než vozidlo mojí oblíbené značky.Dobrák píše: 18 čer 2017 23:24marwak píše: 18 čer 2017 22:46 Ještě bych to nevzdával, těch co zdraví je pořád dost. Jen jsi měl asi smůlu. Dnes mě odpověděla na pozdrav dokonce dáma v nejnovějším RR na příjezdové cestě k supermarketu v Šumperku (a ta o tomhle fóru počítám neměla nejmenší tušení)![]()
Jojo já tě viděl dneska taky u viaduktu na samaforech, ale koukals mimo
Takže dodatečně zdravím.![]()
Majitele znám, ale na forum nechodí.mesany píše: 21 čer 2017 18:05 Chtěl jsem pozdravit majitele této Diskárny u nás v Brně na Lesné, ale nedočkal jsem se ho. Asi měl v Bille velkej nákup
Tak toto je inaa krasamesany píše: 21 čer 2017 18:05 Chtěl jsem pozdravit majitele této Diskárny u nás v Brně na Lesné, ale nedočkal jsem se ho. Asi měl v Bille velkej nákup![]()