Tak standardní průběh,
geniální nápad na začátku - to musím mít.
Co s tím budeme dělat? Se rozhodneme, až to přivezu.
Tak už jsi to přivezl, co s tím teda budeme dělat? Pořád nevím...
K věci: Koupeno jako pojízdné, že ale po ohřátí kouří....
Nekouří po ohřátí ale stále. Není to voda, jak jsem si myslel prve, ale olej.
Je totál mrtvé turbo.
Voda naprosto je čirá, neubývá nepřibývá netlakuje. musim přiznat, že jsem šel napřed po vodě, ale ta fakt nic, mezitím jsem s tím trochu jezdil po sadu s vlekem, po vychřicích jsem vyvážel větve. Startuje to na ťuknutí, jde to dobře klidně i to normálně přidává, ale když jsem šel pak ve druhé fázi po oleji, tak jsem se s ním dostal až pod spodní rysku měrky a tak jsem experimenty zatím ukončil. Motor je tam 10p startér nový dva roky a baterka optima yellow top, takže to opravdu chytá jenco se dotknete klíčku.
Pozitiva:
Nedomrdaná kastle, ťuknutá jen vlvo vzadu lehoučce. Plasty snad všechny ok, oba nárazníky(!), i v motorovém prostoru je to pěkný.
Plně funkční vzduchovej podvozek. Na fotkách je vzadu jakoby ušlej, ale je to tím, že jsem měnil kola (po jednom) normálním heverem a tak si to dycky upustilo, při zvednutí ramene, pak už jsem to nestartoval.
Plně funkční ACE, nic nechčije, pumpa pumpuje - víří v nádobce.
Plně funkčná ABS, všechny kontrolky zhasnou, brzdí dobře.
Vysoký stupeň výbavy, dveře řidiče už jsou dost zašlé.
7 míst.
Pohonné ústrojí s minimálníma vůlema (differáky, ), měnil jsem kola po jednom na svojí diskošku, a to je někde uplně jinde, tady ikdyž jsem utahoval šroub se zvedlým kolem, tak jeho vůle vůči ostatním je fakt minimální, na mojí diskošce, to je dycky "mrd sem mrd tam" o třetinu otáčky kola.
Přídavka má uzávěrku, není vyvedená do kabiny.
Automatická převodovka, jestli je to positivum ? - já to chtěl zkusit, fandím jinak manuálům, ale je to spíš tradice než přesvědčení.
Jasný servis ve švýcarsku - mám faktury za posledních 7 let, mimochodem jejich součet je v přepočtu asi 400 tisíc kč, tak tady nebrečte, že vám ty mazlíci žerou peníze, buďte rádi, že je žerou v korunách a ne ve francích
Nicméně za zmínku stojí novej startér, palivová pumpa, vodní pumpa, zbytek se v podstatě dělal jen servis, nějaké tlumiče atd... Uplně jsem se tím neprobral.
Negativa:
Závada viz začátek.
Levej zadek trochu odřenej.
Pravej zadní roh střechy už bublá pochejřkama - viz foto.
Řidičovo zrcátko drží izolepa, drží dobře
370 tkm najeto - ikdyž ruku na srdce kolik, mezi čtvrt a půl milionem mají snad už všechny D2.
Šásko už liškovatí. Klasicky, nejvíce v tom zadním čtverci kolem nádrže. Snad je výhoda, že na to opravdu nikdo za těch 18 let nesáhl, takže je to tak nějak jasné. Když se veme šroubovák a začnou se dráždit ty podélný švy na spodku, tak není problém odlamovat šupinky. za chvíli by se to očistilo a asi by to nebylo skrz, ale prostě už je to tak nějak standardně chycený. Není to rozhodně v čechách podprůměr, ale trochu jsem čekal na švýcarský zázrak - a ten se nestal - proto taky trochu váhání co dál.
Prasklé čelní sklo.
Je to v sekci nabídka landroverů tak tedy varianty prodeje.
1) V celku tak jak to je teď a tady, s tím že se domluvíme na jakejch kolech to nechám (alu s letníma nebo alu se zimnima), na opravu a přihlášení, na vaše díly je mi to fuk... Cenovka 70 tisíc.
2) Celá kastle s dveřma s interiérem a vnějšíma plastama a nárazníkama - taková nabídka pro kotrmelcáře, Cenovka 50 tisíc, já bych si nechal nápravy, převodovky, motor a šásko a ACE a vzduchotechniku.
3) Možná to začnu kuchat sám na padrť, něco si nechám a něco pujde do světa, nebo 4) si to opravím - spíš to nechám někoho opravit.
Odteď je aktuální varianta 1 a 2 do šestého srpna (ale budu tak trochu na dovolený - vše je na domluvě), takže teď mi nepište, že byste chtěli jenom zrcátko.
V srpnu se rozhodnu co dál, takže se asi přesuneme k variantám 3 a 4.
Fotky jsou na úschovně má to asi 80 MB, kdyby to přestalo fungovat, tak mi napište, já to oživím.
http://www.uschovna.cz/zasilka/NTNUG5NYJ9T96BI8-9JT/
Děkuji za pozornost.