Rozmer 200cmx140cm.
Honza
...dik.Sláma Karel píše:Taky pěkná práce. K
skus pozriet www.ex-tec.deVencaZE píše:Ahoj,na tohle téma mám dotaz:dala by se někde sehnat,nebo existuje zvýšená střecha na Defa 110 ?Něco jako dodávky typu maxi? To by celkem podstatným způsobem zvýšilo obýtný komfort...
Zalezitost prodejce,bylo to tam uz kdyz jsem to koupil od puvodniho majitele.syncro píše:Jenda: Kolik stály ty mříže zevnitř na zadních bočních oknech?
No ja to moc nechapu ale pokud nemas problem s,,lovakama"proc neporidis 130ku a nebo 110ku crew cab a ktomu camp. nastavbu co ma vlastni nozky a muzes ji tak kdykoliv oddelitVencaZE píše:Vím,ale to pořád nejni ono,protože od zbytku světa mi pak dělí jen plátěná stěna.Ale je jasný že pak to zavřeš a máš standartní výšku,zatímco pevný laminát domlátíš o větve a tak.Jenže do takových situací by jsme se moc nedostali a pevná vysoká střecha má výhodu v tom,že tam můžou být na trvalo skřínky,police a tak.Řikám to proto,že jako řidič MKD mám vysokou kabinu,kde týden "vcelku přijatelně" žiju,takže nízká,nebo otvírací nástavba by byla spíš posun zpět.Ale ať je to jak chce,D110 to beztak vyhraje a pak se uvidí,co s tím
.