Díky moc organizátorům za super akci. I přes to, že jsem vlastně mistní, tak mě vyjížďka uplně odvařila. Krásná trasa spolu s podzimním počasím byla pecka! Škoda, že jsem nedal první brod, ale do příště to trošku pokoumu a už mě nic nezastaví Razítek jsme sebrali málo i přes neumyslné zvětšení předního nájezdového úhlu a odlehčení pár plastů , ale užili jsme si to totálně a zase jsme posunuli trochu limity Přikládám pár fotek a těšíme se zase příště
tak som konecne dorazil domov!
uzasna akcia!
obrovska vdaka vsetkym co sa ucaltnili na organizacii a velky pozdrav vytrvalcom od ohna s karaoke a tancom - paradne som sa vyzil
Auto vyklizeno, zbytky zadního nárazníku a světel vyměněny za kompletní. Zbývá už jenom umýt od bláta, ale to nespěchá, nejhorší očistil brod.
Akce výborná, volba termínu také - sníh nenapadl, tak předvolební debaty mohly být klidnější, bez nutnosti se při nich rozehřát do červena, aby nebyla zima.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Byla to krásná akce, blatíčko tak akorát, úžasný stroje i lidi.
Náš vnouček byl blahem bez sebe, když kolem sebe viděl tolik, jak on říká, velikých aut.
Říkal, že všechny auta jedou blbě, jenom to naše, že jede krásně.
On to naše auto prostě miluje.
Děkuji všem organizátorům, kteří zorganizovali tuto akci a postarali se nám o nádherný víkend.
Protože jsem si zapomněl foťák, tak jenom pár fotek z mobilu zde: