Moderátor: Miky_CZ
pokud mě nepozdraví jako první, tak nové nenazbrojené leštěnky nezdravím, to má totiž dneska už každý druhý pááán podnikatel, ředitel, majitel a jiný prasitel, nebo jeho panička-nabíječka-kundička. zdravím akorát starší lanďáky, páč to je vysoká pravděpodobnost, že je to někdo z tadyma...fugín píše: 25 říj 2017 18:04 Jinak desítky navoněných range za poslední dobu a až na jednu pěknou bloncku u Olomouce ani jeden řidič(ka) neodpověděl.
Adam P. píše: 25 říj 2017 18:27 pokud mě nepozdraví jako první, tak nové nenazbrojené leštěnky nezdravím, to má totiž dneska už každý druhý pááán podnikatel, ředitel, majitel a jiný prasitel, nebo jeho panička-nabíječka-kundička. zdravím akorát starší lanďáky, páč to je vysoká pravděpodobnost, že je to někdo z tadyma...
sorry, vyznělo to asi hůř, než sem to myslel. zas tak pesimisticky to nevidím. chtěl jsem tím jenom říct, že nových LR je fakt hodně a většina jejich majitelů nemá chuť se zdravit a zřejmě ani necítí nějakou "příslušnost ke komunitě". auto berou spíše jenom jako vyjádření společenské příslušnosti a LR jako takový je vlastně nezajímá. důvod proč nemají mergla nebo béemvé jed ten, že LR jim připadne ještě privilegovanější, páč je to přece angličan, aristokrat. ale to je každého věc, osobní. nicméně proto na ně neblikám a nezdravím, protože v drtivé většině je pro ně to auto něčím úplně jiným, než pro většinu z nás tady. pokud jde o světlou vyjímku a tím pádem na mě mávnou, samozřejmě odpovím. žel, mám s majiteli nových LR více negativních než pozitivních zkušeností. až moc často jsou to takové ty typické syndromy – nabubřelý zbohatlík či jeho drahá polovička, co to navíc musí dávat okolí významě najevo. stačí si počkat co z toho auta vystoupí a jak se pak chová. někdy to ani není potřeba a projeví se to už za jízdyMirko píše: 25 říj 2017 20:21Adam P. píše: 25 říj 2017 18:27 pokud mě nepozdraví jako první, tak nové nenazbrojené leštěnky nezdravím, to má totiž dneska už každý druhý pááán podnikatel, ředitel, majitel a jiný prasitel, nebo jeho panička-nabíječka-kundička. zdravím akorát starší lanďáky, páč to je vysoká pravděpodobnost, že je to někdo z tadyma...
S takovým názorem na lidí chodit po světě, to ti fakt nezávidím...![]()