O autě je dost napsáno v tomto vláknu:
viewtopic.php?t=32318
Já to jen trochu shrnu, předchozí majitel udělal dost věcí, ale také dost věcí nedotáhl do konce, tak tedy, co udělal:
1)Nové pneumatiky BF Goodrich 265/75 R16 + nové disky
2)Komplet nový podvozek Britpart +4cm + pevnostní uložení tlumičů
3)Komplet nová HD spojka
4)Nový tlumič řízení Britpart Cellular Dynamic
5)Nová LED světla
6)Auto nově nalakováno – poměrně hezky – žádný pomeranč
7)Komplet rozvody
Teď co neudělal a co zbylo na mě:
1)Vytlučené komplet silentbloky, čepy, páka řízení a tekoucí převodka řízení – vše vyřešeno
2)Proudem tekoucí vakuová pumpa vyměněna za novou originál Vabco
3)Kompletní GO alternátoru, který se rozletěl – zbyl jen obal
4)Komplet náplně – originál MTF94 apod. místo toho hnoje PP, co tam byl
5)Výměna všech kardanových křížů – Hardy Spicer, všechny měly vůli
6)Nový plochý řemen, šponovací kladka
7)Vyměněny všechny žhavící svíčky – všechny mrtvé – Bosch Duramax
9)Dokoupeny chybějící díly interiéru – dřeva, kliky, madla, krytky klik, popelník, kontrolky a dokompletováno
10)Opraveny čidla na palubce, teploměr, otáčkoměr, hladina brzdovky, mazání a podsvícení interiéru – to asi nebylo potřeba k jízdě, tak to nebylo ani zapojené
11)Výměna ložisek kol na přední ose
Tak a teď to, co jsem zatím nedořešil:
1)Vyběhaný mechanizmus zámku u spolujezdce – někdy se centrál zamkne, někdy ne, motorek centrálu vyměněný, problém přetrvává
2)Nejde tachometr – jelikož motor a převodovka je z discovery, tak je jako výstup tachometru transducer a palubka má klasický bovdenový tachometr. Bovden jsem koupil nový a natáhl ho ke skříni, ale tam jsem skončil a dál jsem to zatím neřešil. Dle nějakých zdrojů stačí transducer vyndat a dát bovden, ale nezkoumal jsem to dále.
Jinak jezdí, funguje, od září najeto cca 8000 km a bez problému. Na autě je provedena kontrola originality, kontrola VIN, nová dovozová STK, zaplacené EKO, český TP, takže převod na nového majitele jen 800,-.
Teď cena:
Stál mě 4500 euro, dalších 200 euro exportní značky a kontrola originality, u nás mě to stálo dalších 13 000 a 12 000 díly, které jsem kupoval…
takže cenovka 150 000,-, když se neprodá, tak zůstane, Tel.734 208 pětsetpět
K autu jsou nové brzdové kotouče TRW, nová ložiska na všechna kola, repasovací sady na nápravy – rejdové koule, nějaké třmeny, nová vodní pumpa, nové obložení ruční brzdy a mnoho dalšího – v ceně přidám k autu.