Pro ilustraci - predni cidlo c .11, zadni cidlo c. 12: http://workshop-manuals.com/landrover/d ... odel_year/

Moderátor: Miky_CZ
Došlo nové nove cidlo ,je ovela citlivejšie reaguje aj original hrubou matkou ale problem s poistkou F25 stale pretváva stale ju vypaluje , skotrloval som aj či nieke niekde skrat pod stredovym panelom ale nič som nenasiel :/Hubert píše: 27 led 2018 08:59 Jsou různá čidla na CDL. Na první ročníky nevím do kdy někdy okolo 2002 se musejí nastavit a to buď kontra matkou nebo podložkama. Špatné nastavení může vézt k poškození CDL. Pozdější ročníky se nenastavují čidlo se jenom našroubuje a je hotovo. Co se týče rozměru je myslím že stejné jako zpátečkové akorát čidlo na zpátečku je levnější a má jinej konektor. Ty nejlevnější čidla stojí za prd.
Moje znalosti o elektrike koncia pri +- ale nameral som tam 1,980 ak som vobec dobre nastavol multimeter , podarilo sa mi aj rozobrat , to naco si dal sipku ty je len konektor zdruhej strany ide donho cierny a zelenýcesta píše: 21 kvě 2018 08:15 Ahoj, já bych spíš řekl že ten odpor tam právě je, že on je vyzkratovaný a není připojený. Ale nikde není vidět kdy by měl být připojený, tedy by měl být asi připojený na ten modrý a zelený drát.
Rozpoj ty dráty a změř je ohmetrem.
Export1.jpg
. Uz sa to tu kedysi riesilo na fore DII v prvych rokoch mala uzavierku ale vyverdena do kabiny bola len ako priplatok. Po roku 2001 tusim do 2002 nebola ani v rozvodovke a potom ku koncu facelifty ju uz zase mali (ak to pletiem niekto ma doplni). Ja mam auto 2001 a tiez v kabine nebola, stacilo kupit ovladanie z DI a nahodit a vsetko funguje( je tam este kuleha s SLAB ECU vid link co som ti poslal, ja som to riesil vymenou starej SLAB za novsiu ).MajkoMajk píše: 17 srp 2018 18:11 Dakujem, ja som tu disco nasiel na inzerate, a tak ma to trochu zarazilo, ze tam pise ze ma len redukciu, lebo sme mali doma disco 1 300tdi a to malo tu malu paku,a s tou sa dali do oboch stran ako aj dopredu a dozadu, preto som sem vlozil fotku.