Pjekný kusy
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Co na to říkáte? Uvažuji, že bych pořídil Camelce kamaráda. Sice netuším,co tam píšou, ale vypadá pěkně. Navíc můj kamarád bydlí 10 km vedle a s dovozem by neměl být problém i když to není z EU.Land Jirka píše:Já nechci kupovat, Já si něco chci postavit.
Koupený by pro mě nebylo to pravý ořechový
http://cgi.ebay.de/Land-Rover-Defender- ... 286.c0.m14
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
ALF píše:RudoK, dal bych na něj maják a doprovázel bych Tě na akce abys měl rychlou vždy po ruce. Hmm nebo vlastně při nozeRudaK píše:Že bys pak Alfe nabízel Camelku + Defíka - při koupi obou sleva !!!!!![]()
![]()
Sám tomu nevěříš.Někdo tě zas odvolá a já budu rád,že mě rychlou zavolají jiní.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- RudaK
ALF píše:Pořád lepší, než aby musel jet někdo pro Tebe. S chrániči budeš jak Hašek, jedině, že bys použil jen ochranu.RudaK píše:A budu muset někam pro někoho jet.To si raděj pořídím chrániče a ježdění pro někoho přenechám jiným.
To Alf děláš,jak bys musel jet pro mě,nebo bojuješ za lidská práva.Máš platit nemocenskou a odvoz je v ceně.

To Low atrakce přenechám mladším.Hold už to není jak za mlada.

Pořád lepší, než aby musel jet někdo pro Tebe. S chrániči budeš jak Hašek, jedině, že bys použil jen ochranu.
[/quote]
To Alf děláš,jak bys musel jet pro mě,nebo bojuješ za lidská práva.Máš platit nemocenskou a odvoz je v ceně.
Mám obavy, že bych musel jet s Tebou, do SOSnové snad dojedeš ještě sám, nebo je po cestě ještě nějaký táborák?

Mám obavy, že bych musel jet s Tebou, do SOSnové snad dojedeš ještě sám, nebo je po cestě ještě nějaký táborák?

Camelka by dojela, ale naleštěné hračky tam nechcete, tak bych musel dojet Hiluxovou a to zase nebudu vpuštěn. Na druhou stranu bych rád pojezdil. Třeba mne Karel připustí.RudaK píše:Vjezd Toy zakázán a kdoví jestli Camel dojede.Konec bojům vyhlašuju příměří a du loupat krupicu. ( česky vydělávat peníze)

- RudaK
ALF píše:Camelka by dojela, ale naleštěné hračky tam nechcete, tak bych musel dojet Hiluxovou a to zase nebudu vpuštěn. Na druhou stranu bych rád pojezdil. Třeba mne Karel připustí.RudaK píše:Vjezd Toy zakázán a kdoví jestli Camel dojede.Konec bojům vyhlašuju příměří a du loupat krupicu. ( česky vydělávat peníze)
Tak proč hračku neprověříš.Jestli je to limitovaná serie,tak by to měla přežít,když nelimitované přežili.LR zdar a Camel obzvlášť.Ale pravda je : "Kdo se bojí , nesmí do Sosnové. "
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
low píše:jsem, rad Rudo, ze sazis na jistotu. Ne ze bych to chtel privolavat, ale bylo by priste lepsi nejake vaznejsi zraneni, aby musela prijet rychla a my se s Radimem konecne dockali sestricky)))
Karel tam možná zajistí stálej zdravotnickej dozor (operační sály,rendgen, klystýr atd.)

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- RudaK
Miloš II píše:low píše:jsem, rad Rudo, ze sazis na jistotu. Ne ze bych to chtel privolavat, ale bylo by priste lepsi nejake vaznejsi zraneni, aby musela prijet rychla a my se s Radimem konecne dockali sestricky)))
Karel tam možná zajistí stálej zdravotnickej dozor (operační sály,rendgen, klystýr atd.)![]()
Miloš II
Mě by stačil kanistr nebo dva.