Pár fotek z víkendu
Moderátor: Rover
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Ano, prosím, skoro se na něj dívám z okna, tak jsem neodolal - jinak ranní vyjížďka to byla velmi osvěžující, nikde nikdo, ulice prázdné, ticho všude, po polích spousty v klidu se pasoucí vysoké... Nádhera
Jediný člověk, kterého jsem potkal, byla paní kastelánová z Točníku, kterou jsem potkal, když jsem se coural kolem zavřeného hradu asi v sedm ráno a okukoval dřevěný středověký jeřáb, který tam používají k rekonstrukci krovu.

Jediný člověk, kterého jsem potkal, byla paní kastelánová z Točníku, kterou jsem potkal, když jsem se coural kolem zavřeného hradu asi v sedm ráno a okukoval dřevěný středověký jeřáb, který tam používají k rekonstrukci krovu.
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
To musí být paráda dělat kastelána....
Ten jeřáb je úžasnej... Zvěře je v křivoklátských lesích ještě dost, hlavně po ránu, kdy myslivci vyspávají noční nenadálé setkání s opicí
Máš čím dál tím lepší fotky mně přijde..., musím se nad sebou zamyslet, pořád fotím dlouhým sklem nějaké daleké výhledy, letadla v deseti kilometrech, Točník z dvaceti kilometrů a tak..., ale za letošek jsem vyfotil dědka asi tak třikrát... je na mně pořád nějak blízko... asi nějaká fotografická dálková úchylka...
Ten jeřáb je úžasnej... Zvěře je v křivoklátských lesích ještě dost, hlavně po ránu, kdy myslivci vyspávají noční nenadálé setkání s opicí

Máš čím dál tím lepší fotky mně přijde..., musím se nad sebou zamyslet, pořád fotím dlouhým sklem nějaké daleké výhledy, letadla v deseti kilometrech, Točník z dvaceti kilometrů a tak..., ale za letošek jsem vyfotil dědka asi tak třikrát... je na mně pořád nějak blízko... asi nějaká fotografická dálková úchylka...

Country boy...
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem byl ze začátku taky fascinovaný obrovským přiblížením teleobjektivu, ale když jsem pak listoval časopisy, tak jsem zjistil, že většina těch nejkrásnějších fotek je naopak dělaná krátkými skly - takže se teď snažím přeorientovat.
Nejsem ale nijak zvlášť řemeslně zručný, takže se to pak snažím oblbovat pobíháním kolem auta a focením všeho možného, abych pak z toho něco slušného mohl vybrat
Ale to je asi normální, říká se, že nejlepším přítelem začínajícího fotografa je odpadkový koš 
Nejsem ale nijak zvlášť řemeslně zručný, takže se to pak snažím oblbovat pobíháním kolem auta a focením všeho možného, abych pak z toho něco slušného mohl vybrat

- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
re:
Ahoj musím uznat, že si taky rád prohlížím tvé fota. Máš cit pro světlo a kompozici. Je to dáno taky tím ,kde vyjíždíš s dědkem. Už se taky těším ,až vyjedu se svým,ale ještě pořád čekám na značky.
Zdar Radek.
To jsou fotky ,které fotil Kryten. Jinak plachta je teď písková oproti fotkám.
Zdar Radek.
To jsou fotky ,které fotil Kryten. Jinak plachta je teď písková oproti fotkám.
- Přílohy
-
- DSC00120.jpg (42.11 KiB) Zobrazeno 3103 x
-
- DSC00119.jpg (37.12 KiB) Zobrazeno 3103 x
Přední nárazník je skutečně nový,v Anglii koupený.To že má malou díru na kliku mi unikloRadek D3 píše:Ty jsou myslím nové, i podle otvoru na startovací kliku, který je malý. Musím ho zvětšit. Ale Kryten bude vědět určitě víc.Old Black píše:Ty pozinkované díly máš přestříkané nebo nově pozinkované?

Ostatní díly jsou původni,nově pozinkované žárovým zinkem.
k.
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
víkend
Taky přidám dvě fotky z tohoto víkendu, akorát foťák na mém mobilu zdaleka nedosahuje kvalit zrcadlovky a sám také nejsem takový fotograf, tedy pěkné fotky hledejte výš, toto je pouze pro inspiraci 

- Přílohy
-
- DSC00312.JPG
- Nové části Třebíče
- (133.02 KiB) Staženo 1172 x
-
- DSC00309.JPG
- Známý říkali, že vypadá jak gazik takhle z dálky :-):-)
- (85.49 KiB) Staženo 1169 x
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Mě doma rovnou řekli, že mám gazík, když jsem s tím přijel. V Anglii a asi i leckde jinde se zase landroveristé čílí kvůli tomu, že lidé obdivují jejich pěkného džípa - je zajímavé, že taková značka jako LR takhle nezestereotyp... nezestereotypštěla? Asi zvolili zbytečně dlouhý název 

- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele: