Tedy zase jeden Land rover odmítnutý ženou na prodej!

Jedná se tedy o výše uvedenou DII v automatu RHD, jenž jsem někdy ke konci loňského roku
pořídil zde na fóru mé přítelkyni jako náhradu za Free I, jenž v tu dobu vyžadovalo plno
nákladnějších oprav, nové zimní gumy, atd... zároveň jsme na něj měli dobrého kupce, tak jsem toho
využil a začal jsem jí cpát do DII

Takže jsem si DII nechal jako náhradní vůz za tu moji faceliftovou, když bude třeba v servisu

Jenže nakonec tady víc stojí než jezdí a tři auta u domu je zbytečně moc.....pořád se to tu šíbuje kvůli
místu a já pořád poslouchám stejný řeči

Takže něco k autu: Má pevný podvozek bez měchů a celkem slušnou konzervaci - bylo provedeno už v UK.
Tučná faktura přiložená v servisce to dokládá. Myslím že je to asi v plné výbavě, ale zas tomu tolik nerozumím...
Koroze nějaká je - pod gumami rámečků oken a nejvíce asi na spodní - vnitřní části pátých dveří.
Jinak je svařovaný přední levý roh nárazníku - celkem slušně, přelakovat jsem ho ještě nestačil, čekal jsem na jaro

Trochu kape převodovka, jsem objednán na její přetěsnění v servisu, tedy buď to můžu ještě dokonat, nebo
o to slevím

V předu je rampa na přídavná světla, která jsem sundal - líbí se mi víc blíž originálu

Samozřejmě bych je k autu nechal

Teď k ceně: Koupil jsem jí za 69tis na UK značkách plus přepis, tedy výzkumák, technická, CS doklady.....
patálie a byrokracie kolem.....20tis.
Co kdo nabídnete, aby to pro mě mělo vůbec význam, je už na vás

samozřejmě nečekám zázraky, je mi jasné, že s pravákem si vyskakovat nemůžu, ale na rovinu řečeno, než
ji nechat za nějaké mrzké peníze, to si ji opravdu radši nechám a vyměním spíš ženu!

Ještě jsem zapomněl: Jsou tam nová přední světla pro evropské svícení.
A najeto má 142tis mil. Technická je do ledna 020.