Jestli potřebuješ vytyčit cíle do příští pětiletky tak se za mnou stav v sobotu okolo půlnoci a určitě ti dobře poradímlow píše: 15 kvě 2018 12:04 Neni mezi nami geodet ktery se chysta na jihlavu? Staci i jen nekdo kdo umi vytycovat![]()

Moderátor: Miky_CZ
Jestli potřebuješ vytyčit cíle do příští pětiletky tak se za mnou stav v sobotu okolo půlnoci a určitě ti dobře poradímlow píše: 15 kvě 2018 12:04 Neni mezi nami geodet ktery se chysta na jihlavu? Staci i jen nekdo kdo umi vytycovat![]()
Cus, mam jet s kappim, PVSmetr ma, nedavno jsme ladili, napisu mu, at vezme...jareku píše: 16 kvě 2018 20:08 Ahoj, mám prosbu na "někoho", kdo pojede na Jihlavu a má měřák na CB - PSV (SWR). Potřeboval bych "sladit" anténu a vysílačku? Měl jsem CB na opravě - něco se spálilo v ukrutné bouřce s blesky a kroupami jako Ping pong míčky letos v Rumunsku. Díky. Odměna zajištěna![]()
Co vím tak jede z Hradce Mike III , Fugin.low píše: 16 kvě 2018 18:55 Pls nejakej hradecak? Potrebovali by jsme vyzvednout balicek v hradci. Bohuzel postou uz se to nestihne. Odmena v podobe panaku jista.![]()
Jedu už v pátek. Tak kdyžtak tč. mám v profilulow píše: 16 kvě 2018 18:55 Pls nejakej hradecak? Potrebovali by jsme vyzvednout balicek v hradci. Bohuzel postou uz se to nestihne. Odmena v podobe panaku jista.![]()
Díky zkusím mu napsat SZ. Kdyby se neozval, zkus mu prosím dat vědět. Dík. JarekHST píše: 16 kvě 2018 22:30Cus, mam jet s kappim, PVSmetr ma, nedavno jsme ladili, napisu mu, at vezme...jareku píše: 16 kvě 2018 20:08 Ahoj, mám prosbu na "někoho", kdo pojede na Jihlavu a má měřák na CB - PSV (SWR). Potřeboval bych "sladit" anténu a vysílačku? Měl jsem CB na opravě - něco se spálilo v ukrutné bouřce s blesky a kroupami jako Ping pong míčky letos v Rumunsku. Díky. Odměna zajištěna![]()
Honza