Nepojede nekdo zitra (sobota) odpoledne zpet do Prahy a mohl by svezt jednoho cloveka? Me by to usetrilo cestu.
Kdyztak mi prosim poslete SZ nebo primo na place HST ( = diskoska s obrovskou nalepkou XLIFTER).
My už jsme doma vybalení a odbahnění, ze spacáku na mě vypadla od rána ztracená peněženka, takže není důvod k panice Pořadatelům děkujeme za parádně strávený víkend a můj mitfára se už těší na příští rok
Chtěl bych poděkovat organizátorům, bylo to (jako vždycky) parádní
Letošní expediční soutěž byla podle mě perfektně vyvážená (zábavnost pro děti, časová náročnost atd.), takže velké díky organizátorům soutěže!
Taky se musím přidat. Letos jsme byli poprvé a mě i mým dvěma klukům se to moc líbilo. Nejen hlavní program, ale i večerní bojovka pro děti. Díky moc, příští rok určitě jedeme znovu!
Bylo to fajn, díky organizátorům. Největší překvapení bylo nedělní ranní sluníčko. Standardem býval sněhový poprašek, ale musím přiznat, že tohle bylo trošku příjemnější.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo