Jde mi hlavně to TOP stav .. a kdyby byl i s origo LR lampama .. to bych se nezlobil
Jo a někde okolo Prahy ?
Díky
Moderátor: stan
Hanys a máš ještě ten plastovej?Hanys_a_Kaca píše:Já mám ten, co je na fotce, je bez lamp a lehce ťuknutej (ďůlek pár cm), takže top stav to není, ale byl by za litr, což je zas myslím velmi rozumná cenovka. když odpovíš něco smysluplného ještě dnes večer, tak ho hodím do auta a vemu zítra do Prahy, pak můžeš zkusit šestí na telefonu 775 173 983
Ok Hanys tak mi postni fotky a je nějak vymýslim dopravu jestli teda nepojedeš příští týden do velkoměsta. [emoji16][emoji16][emoji16]Hanys_a_Kaca píše:Tak co dejve, zitra vytáhnu ty trubkoparádní nášlapky a taky ti je vyfotim? Myslím, že dokonce nejsou ani tak bouchlý jako ten A-bar a maj i zástěrky, což je celkem důležitej detajl.
Ok zatím díkHanys_a_Kaca píše:Do prahy asi poletím v uterý večer / v noci na otočku, tak to zítra rozlouskneš podle fotek... hanys
A to se montuje kam?pojir píše:Pokud mas jen to, co na tech fotkach, tak tomu chybi tady tyhle dve veci, co ma stiinek, pokud je nevyhodil
viewtopic.php?p=420877#p420877