GARMIN Colorado 300 nebo GARMIN GPSMAP 60CSx
Moderátor: Acon
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
Na motorku to moze byt ok. Ak do terenu, tak Ozzi Explorer a nascanovane kvalitne mapy v niecom co ma GPS je neprekonatelna kombinacia! Nevidel som nic co by sa tomu mohlo rovnat. Cize napr. kvalitne PDA s displayom VGA a nahrat to do toho (alebo na kartu).
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
-
Jasne, presne to pisem. Akurat som nevedel ci chces jazdit s motorkou v terene alebo na ceste. Navigovat ta to sice nebude, ale do terenu i pre motorku nic lepsie nenajdes. Predpoklada to vsak samozrejme znalost prace s mapou, co k mojmu prekvapeniu v dnesnej dobe "navigacii" robi mhohym problem.
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
měl jsem COLORADO když mi ho ukradli, koupil jsem OREGON. Soft mají v podstatě stejný, ale OREGON je pohodlnější, ovládá se tačdisplejem a je to subjektivně lepší. Trošku oser je, že autonabíječka z C. nefunguje do O. Musíš koupit novou na O. Někdo u toho asi přemýšlel
. Výhoda jsou ty AA baterky a slušná výdrž (cca 10 hodin nonstop), při rozumném užívání v pohodě weekend. Jinak velmi oceňuji univerzálnost a pevnost držáku. Můžeš to mít klasicky v autě, pak je tam klipsnová karabina a taky můžeš koupit držák na řidítka cyklo/moto. Navíc jsou obě nárazu i vodo vzdorné, takže se dají použít nejen do auta, ale ji ven bez větších obav.
H.
PS: a mapový podklad je bezkonkurenční, užíval jsem u nás silnice/les - TOPO 2, i zahraničí (J.A.R.)
měl jsem COLORADO když mi ho ukradli, koupil jsem OREGON. Soft mají v podstatě stejný, ale OREGON je pohodlnější, ovládá se tačdisplejem a je to subjektivně lepší. Trošku oser je, že autonabíječka z C. nefunguje do O. Musíš koupit novou na O. Někdo u toho asi přemýšlel

H.
PS: a mapový podklad je bezkonkurenční, užíval jsem u nás silnice/les - TOPO 2, i zahraničí (J.A.R.)
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Neviem ako vyzera verzia ktoru spominas ale videl som najnovsiu pre slovensko. Nezistim z nej ani polovicu udajov co z map kartografia Harmanec v kombinacii s Explorerom. Su to totis kvalitne turisticke mapy so vsetkymi detailami a tie garmin ani zdaleka neobsahuje. Ale prosim, komu co vyhovuje, to pouziva.Dusan píše:Pravdu dite, ale ten ozi je jen orientacne. Pouzival jsem taky, ale ted co je pro garmina TopoCZECH PRO 2, tak to myslim taky hodne resi...
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
Mam rok a pul 60CSx, ted tu mam na stole pred sebou pujceny Oregon. I pres nektere vyhody a vylepseni oproti sedesatce bych nemenil. Na moje vicemene outdoor pouziti a vozeni na motorce je sedesatka lepsi, predevsim tedy na ovladani.. Dotykac je fajn vec, ale proste mi tam chybi hardwarovy tlacitka. Jak rikam, nemenil bych, i kdyz bych toho Oregona moh mit za peknou cenu. Proti Coloradu zase mluvi horsi odolnost a nevychytanost softwaru. Rada lidi resila problem s vodou reklamaci...