Moderátor: Miky_CZ
protože každý zkouší zda to vydrží a vono ne. Druhá věc kdo dotáhne auto na kšeft tak tam nebude dávat extra kvalitu.peppino píše:Většina lidí Ti řekne, že laciná náhrada nemá smysl. Vždycky mě ale napadne otázka, proč se tedy prodávají?
odkiaľ si? lepidlo Ti môžem požičať ,je tam toho dostatok nielen na jeden náboj ( ale nájsť ho bude chvíľu trvať)vlado742 píše: 07 črc 2019 10:47 Tak asi vyskúšam SKF lebo mam celkom dobre skúsenosti s touto značkou.... A ka značka je myslenia pod OEM netuším.... A stým lepidlom je ako dáva sa alebo nemusí sa dávať.?
Já jsem teda za celej život lepidlo nikdy nedal. Podle mě to nemá smysl. Když to je správně utažený, nemá význam a když málo,lepidlo to neudrží. Na matku jako pojistku pojistky možná. Ale to je můj názor.pete805 píše: 07 črc 2019 19:32odkiaľ si? lepidlo Ti môžem požičať ,je tam toho dostatok nielen na jeden náboj ( ale nájsť ho bude chvíľu trvať)vlado742 píše: 07 črc 2019 10:47 Tak asi vyskúšam SKF lebo mam celkom dobre skúsenosti s touto značkou.... A ka značka je myslenia pod OEM netuším.... A stým lepidlom je ako dáva sa alebo nemusí sa dávať.?
Ja som rovnakeho nazoru že je to tam zbytočné, ale treba sa infomovať čo a ako.... a keď sa to dotiahne ako ma tak matica sa zistuje takže povoliť by sa to nemalo...
Hehe nechapem zmysel otazky na lepidlo. V Rave je, v Hynes manualy je, original tam bolo,a cakas pozehnanie ze ho tam netreba? Par stranok vyssie v diskusii som tu uz komusi kopiroval aj navod s obrazkami. Ja chapem ze kde kto ti tu napise ze kaslat na lepidlo a ono to asi bude aj tak jedno, ak tam das nejaku nahradu povodneho naboja tak to za dva roky budes rozoberat zas, ked sa odporucavlado742 píše: 07 črc 2019 10:47 Tak asi vyskúšam SKF lebo mam celkom dobre skúsenosti s touto značkou.... A ka značka je myslenia pod OEM netuším.... A stým lepidlom je ako dáva sa alebo nemusí sa dávať.?
Hele,nikdo tu nikoho nenabádá, aby se na něco vykašlal. Já tu třeba jen ventiluju svůj názor a svou zkušenost. Nic víc,nic míň.Petro píše: 07 črc 2019 21:36Hehe nechapem zmysel otazky na lepidlo. V Rave je, v Hynes manualy je, original tam bolo,a cakas pozehnanie ze ho tam netreba? Par stranok vyssie v diskusii som tu uz komusi kopiroval aj navod s obrazkami. Ja chapem ze kde kto ti tu napise ze kaslat na lepidlo a ono to asi bude aj tak jedno, ak tam das nejaku nahradu povodneho naboja tak to za dva roky budes rozoberat zas, ked sa odporucavlado742 píše: 07 črc 2019 10:47 Tak asi vyskúšam SKF lebo mam celkom dobre skúsenosti s touto značkou.... A ka značka je myslenia pod OEM netuším.... A stým lepidlom je ako dáva sa alebo nemusí sa dávať.?cize ...
predpokladam ze povodne tam to lepidlo tesnilo to drazkovanie kvoli vode , pripadne vybraciam ale nie som konstrukter cize dalsi laicky nazor. Ceny nabojov si tu uz napisal, tak ten loctite ak ho kupis v malom baleni stoji zlomok ceny OEM ci original naboja.