Dik Karel
Moderátor: Miky_CZ
ber to Radku tak, že to chápou všichni krom MadTomafugín píše: 11 srp 2018 17:00kdybych tě Tome neznal tak bych o tom začal snad i přemýšletMadTom píše: 11 srp 2018 16:39 Hm, tak to je složité.To jsem zvědavej, kolik lidí to najde napoprvé, a kolik jich skončím v nějakém výkopu, nebo hůř, v tuhnoucím betonu.
Bych tam ještě dal cedulky - Tudy ne. A pro ty co to nepochopí, tak cedulky - Tudy vážně ne.
![]()
![]()
![]()
![]()
Vždyť je to jednoduchý jak facka,prostě dojet na souřadnice bodu 1,po pravý ruce sběrný dvůr,u první cedulky doprava na louku a jinudy už to pak nejde![]()
No to to trvalo,já jen čekal až ten žertovný příspěvek který snad každý pochopil uvedeš na pravou míruMadTom píše: 11 srp 2018 18:52 Ale pánové, ani jeden jste to nepochopil. Mě tím letošním úspěchem na Geocaching rallye stouply navigační znalosti a schopnosti natolik, že už si dovedu představit úplně všechno, a nejčastěji tu nejhorší možnost.
Akorát na Balkáně jediná uzávěrka byla v místě, kde místo mostu byla past na mamuta, jinak se prostě jezdilo všude. Maximálně se počkalo, až ten bagr uhne, protože byl větší. Takže cedulku - Tudy doopravdy ne, jsem myslel naprosto vážně. A nešlo o to, jestli někdo dojede nebo ne, ale že chceme přijet i příště, a pokud taková drobnost může pomoci ve zmírnění rizika, že se na nás budou dívat špatně, tak proč ne. Tady se nedá na příště přesunout někam jinam.
To je u nenazranych benzínu snad povinnost .o))Franta D1 píše:[emoji38] [emoji38]
Fugíne Ty jsi pěknej škoditel.
To jste s Pepou udělali bojovou hru - koho nenajdem tak vyhrává.
To tam budou po loukách po noci svítit bludičky.
[emoji38]
Já si radši pro jistotu vezmu u pumpy plnou.
Dnes jsem se dozvěděl ze pokud pojedu tak sam pac zena ma jinou akci s dětmixxx píše:no konečněRennie píše: 08 srp 2018 07:15 Kdyz vidim tu vybranou společnost tak pojedeme jen doufám ze se nic neposere co by tomu zabránilo
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Rennie píše: 11 srp 2018 21:02To je u nenazranych benzínu snad povinnost .o))Franta D1 píše:[emoji38] [emoji38]
Fugíne Ty jsi pěknej škoditel.
To jste s Pepou udělali bojovou hru - koho nenajdem tak vyhrává.
To tam budou po loukách po noci svítit bludičky.
[emoji38]
Já si radši pro jistotu vezmu u pumpy plnou.
Nemam plyn ani naftu .o)))Franta D1 píše:Rennie píše: 11 srp 2018 21:02 To je u nenazranych benzínu snad povinnost .o))
No pozóóór![]()
![]()
Jak nenažraných ?????![]()
Spotřeba je přiměřenázážitku z jízdy
[emoji813] A nikdy není dost přiměřená
![]()
![]()
Zase mám jistotu že mi neprdne klikáč [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Nebo neupšoukne plyn [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Tak u nás malá změna. Já jedu, ale místo dětí (mají jiný program) jede moje žena. Laďamesany píše: 11 črc 2018 17:15 Taky se hlásím. Chtěl bych přijet s dětma, to je +2. Ale ještě nevím, co budou mít za program. Laďa
To je zbytečný.
Jo jo,bude mi ctí,akorát mě mrzí že se Sabčou letos nepokecáš. Ale slíbila že na Zábřeh si volno zajistí.Lvice Elsa píše: 14 srp 2018 09:13 Ahojda Fugíne a spol.-)) - termín mám zapsán a počítejte s námi, Mopadzimu tento víkend naordinuji
![]()
![]()
![]()
![]()
fugín píše: 14 srp 2018 23:30Jo jo,bude mi ctí,akorát mě mrzí že se Sabčou letos nepokecáš. Ale slíbila že na Zábřeh si volno zajistí.Lvice Elsa píše: 14 srp 2018 09:13 Ahojda Fugíne a spol.-)) - termín mám zapsán a počítejte s námi, Mopadzimu tento víkend naordinuji
![]()
![]()
![]()
![]()
No tak to letos dopadne- Zábřeh to jistí
![]()