Def Td5 diagnostika
Def Td5 diagnostika
Zdravím páni
Bol by tu prosím Vás niekto ochotný mi napojiť Def rv2000 Td5 na diagnostiku ktorá dokáže čítať dáta ( univerzálnu máme a tá samozrejme dokáže iba základ ), lokalita naj západ Slovenka ale viem prísť prakticky skoro kdekoľvek ( som z Topoľčian ). Moc neposlúcha plynový pedál a k tomu vypisuje chyby ako ABS a klíma a pritom auto nemá ani jedno.
Samozrejme to nechcem zadarmo. Vďaka
Btw, ak som to hodil do zlej sekcie, ospravedlňujem sa kľudne presunte
Bol by tu prosím Vás niekto ochotný mi napojiť Def rv2000 Td5 na diagnostiku ktorá dokáže čítať dáta ( univerzálnu máme a tá samozrejme dokáže iba základ ), lokalita naj západ Slovenka ale viem prísť prakticky skoro kdekoľvek ( som z Topoľčian ). Moc neposlúcha plynový pedál a k tomu vypisuje chyby ako ABS a klíma a pritom auto nemá ani jedno.
Samozrejme to nechcem zadarmo. Vďaka
Btw, ak som to hodil do zlej sekcie, ospravedlňujem sa kľudne presunte
LR Defender 110 Td5
Ex: LR Disco2 Td5
Svk/Topoľčany
Ex: LR Disco2 Td5
Svk/Topoľčany
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Def Td5 diagnostika
Chybu ABS a klima píše každý def TD5, který jimi není vybaven.
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
-
- tel.: 604512740
- auto: Defender 110SW
Tak tak a vysvětlit to při měření emisí technikům to je pane paráda
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
To záleží od technika. Když ví co má dělat, tak není problém, když neví, tak má většinou problém se autu vůbec připojit. A to je potom keců, až do chvíle, kdy se vezme nanocom, a ukáže se mu, že problém je u něj.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- vlada789
- auto: Defender 110 td5
Ahoj , mám velkou prosbu a dotaz . Scháním někoho s diagnostikou , potřebuji přepsat vstřiky v řídící jednotce. Je možná záměna vstříkovačů Denso za Lucas .
Po výměně vstřikovačů mi nejde auto nastartovat .Moc děkuji za každou radu , samozdřejmě pro dobrou duši s diagnostikou po dohodě mohu dojet , jsem z Litoměřic Ústecký kraj.
Po výměně vstřikovačů mi nejde auto nastartovat .Moc děkuji za každou radu , samozdřejmě pro dobrou duši s diagnostikou po dohodě mohu dojet , jsem z Litoměřic Ústecký kraj.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jestli je to motor TD5, tak tam je pro to, aby se motor točil úplně jedno, co je v řídící jednotce za kódy vstřikovačů. A dále nemám dojem, že by tam vstřikovače dělal někdo jinej než ty originál - tedy že by byly "z druhovýroby" nebo od jiného výrobce. Jediné dvě odlišnosti jsou tam podle typu motoru - jestli Euro2 nebo Euro3 - mají jiné vstřikovače, vačku a nějaké další věci. A ty vstřikovače nejsou záměnné.
Jestli ti to po výměně vstřikovačů nejde nastartovat, tak to nejspíše nebude tím, že by nebyly v řídící jednotce nakódované, ale problém bude jinde. Když zkouším řídící jednotky, tak nastavení vstřikovačů vůbec neřeším, motor vrčí vždycky.
Jestli ti to po výměně vstřikovačů nejde nastartovat, tak to nejspíše nebude tím, že by nebyly v řídící jednotce nakódované, ale problém bude jinde. Když zkouším řídící jednotky, tak nastavení vstřikovačů vůbec neřeším, motor vrčí vždycky.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- vlada789
Super moc děkuju za radu . Pro jistotu o kolik se povoluje štelovací šroub vstřiku po utažení a max zmačknutí vahadla, děkuju
- vlada789
MadTom ještě jedna věc , jak hodně se dá spolehnout na korekci vstříkovačů , na prvním válci mi chodí až na mínus 17 a motor za studena v nižších otáčkách kouří , dusí se a smrdí nespálenou naftou, zhruba 1500 otáček, dál se roztočí a jede normálně . Jak se ohřívá tak se to zmenšuje a posouvá o trochu do víších otáček , až zmizí uplně. Za studena hůř startuje . Věci jako olej ve štekrech a tak podobně, kontroluju a v tom to není. Tlak paliva je na vstupu do hlavy kolem čtyřech .
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
o jednu otáčku 360°vlada789 píše: 15 říj 2018 20:19 Super moc děkuju za radu . Pro jistotu o kolik se povoluje štelovací šroub vstřiku po utažení a max zmačknutí vahadla, děkuju
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ