a teď vážně chlapi. Kolikrát s tím autem pojedete brodem, že je potřeba vodotěsného šnorchlu?
D3 + 32"kola+lifter = 90cm brodivost
v našich podmínkách to je trochu masírka

...ale mám ho taky a vodotěsný

Moderátor: Miky_CZ
Treba v Albanii kluci jeli vic jak metr hlubokou vodu. Neni to nutnost ale stejne ho chci nejak utesnit. Tak u ohne budu chytat moudraxxx píše:![]()
![]()
![]()
a teď vážně chlapi. Kolikrát s tím autem pojedete brodem, že je potřeba vodotěsného šnorchlu?
D3 + 32"kola+lifter = 90cm brodivost
v našich podmínkách to je trochu masírka![]()
...ale mám ho taky a vodotěsný![]()
Treba kdyz Ti to chrstne dovnitr vetrakem az se Ti zamlzi bryle [emoji1787]xxx píše:i když to utěsníš a motor si necucne, má to auto spoustu choulostivým míst, kde není dobré, když se voda dostane
sice ne tak rychle, ale nateče ti i u D3Rennie píše: 21 lis 2018 22:25 D3 neni def kde jsem koukal ze pri brodeni pekne umi natyct pres vetraci mřížky
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
já jen, že jsi se ptal,co ještě dalšího ošetřitRennie píše: 22 lis 2018 08:20 RJ mi nekdo na Slovensku doporučoval zalakovat a nejsem z tech co by se pouštěli do vetsich ponornych akci
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
ať to nemusíš hledatRennie píše: 22 lis 2018 08:33 Děkuji uctivě. Budu pátrat kde je odvzdusneni difu, prevodovky a pridavky
Přesně. Vazelinu mam origo Toyota a mam pocit ze info o lakovani RJ mi dal zakaznik z Nitry a uz to na nejake D3 delaliMadTom píše:Vhodné nalakování elektroniky v tomto případě na škodu nebude. Stejně tak vhodná nevodivá vazelína do vodotěsných konektorů (vodotěsný konektor znamená, že voda co se do něj dostane, už tam také zůstane). U benzínu by mě obecně zajímalo, jak je řešené utěsnění vysokého napětí co vede na zapalovací svíčky. To totiž nesnáší obecně ani vlhkost, natož tak vodu.
K tomu laková elektroniky - obecně se na to používají přípravky pod názvem conformal coating - tedy nějaký dvousložkový lak. Trošku problém je, když už na těch deskách něco nastíkané je, a má se doplnit něco dalšího, zvlášť na silikonové laky se dost špatně nanáší další vrstvy.