Nákupy ND a doplňků v Anglii
Moderátor: Acon
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Posli jim kopii prideleni ICODPH. Treba to pomuze.Ken píše:Objednával jsem u Paddocku asi před půl rokem, zdůrazňoval jsem jim, že jsem plátce DPH, že potřebuji vystavit doklad bez jejich VAT a měli s tím zřejmě obrovský problém, protože objednávka není vyřízena dodnes a to přes několikeré mailové urgence, tak nevím...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Do objednávky rovnou napíšu IČO i DIČ, a zboží my zatím vždycky přišlo bez VAT, možná to je tím, že platíme proforma fakturou předem, na kartu nám to u Padcoků nefungujeerik píše:Posli jim kopii prideleni ICODPH. Treba to pomuze.Ken píše:Objednával jsem u Paddocku asi před půl rokem, zdůrazňoval jsem jim, že jsem plátce DPH, že potřebuji vystavit doklad bez jejich VAT a měli s tím zřejmě obrovský problém, protože objednávka není vyřízena dodnes a to přes několikeré mailové urgence, tak nevím...
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Expedicni zahradka
Pomuze nekdo s expedicni zahradkou na Disco II TD5 1999?
- erik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Expedicni zahradka
Radek Zilka ma na D2 volnou zahradu...default píše:Pomuze nekdo s expedicni zahradkou na Disco II TD5 1999?
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
erik píše:Radek Zilka ma na D2 volnou zahradu...default píše:Pomuze nekdo s expedicni zahradkou na Disco II TD5 1999?
je na nej nejaky kontakt?
- erik
- Kontaktovat uživatele:
pri velke nouzi mam i tel., ale nechci ho zverejnovat bez jeho souhlasu.default píše:erik píše: Radek Zilka ma na D2 volnou zahradu...
je na nej nejaky kontakt?
R.zilka@raal.cz
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Světla
To Admin? Chtěl jsem se zaptat
Při dovozu světlometu s UK je nějaký rozdíl mezi pravostraným řízením a levostraným a pokud jo dá se ten rozdíl skorigovat
Díky Miloš II

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Re: Světla
Ano, je rozdíl mezi světly pro Levostranné a Pravostranné řízení.Miloš II píše:To Admin? Chtěl jsem se zaptatPři dovozu světlometu s UK je nějaký rozdíl mezi pravostraným řízením a levostraným a pokud jo dá se ten rozdíl skorigovat
Díky Miloš II
Na první pohled to nepoznáš, teda pokud nejsi v pozici protijedoucího

Platí to, že když jedeš s levostraným řízením do Anglie, přelepuje se na pravém světlometu jedno místo černou páskou, aby jsi neoslňoval. Pro Agličany jedoucí v do Evropy je to zase levé světlo.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Trochu si dovolím to upřesnit, přelepují se obě světla, resp jejich část, aby se zastínilo charakteristické zalomení paprsku nahoru ke straně. Ale jdou v UK koupit i světla na LHD, je to vždy v nabídce rozlišené.
BTW, jedu na konci března do Anglie s károu, tak mohu něco přivézt, případně i celé auto...
BTW, jedu na konci března do Anglie s károu, tak mohu něco přivézt, případně i celé auto...
Je uplne zbytocne kupovat svetla v Anglicku...staci si kupit svetla do Tatry 148 alebo Avie...( v pripade, ze sa jedna o svetla do Defendera )eliott píše:Trochu si dovolím to upřesnit, přelepují se obě světla, resp jejich část, aby se zastínilo charakteristické zalomení paprsku nahoru ke straně. Ale jdou v UK koupit i světla na LHD, je to vždy v nabídce rozlišené.
Naposledy upravil(a) DanoDEF dne 27 úno 2007 18:17, celkem upraveno 1 x.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Světlo
Pravá strana pro evropueliott píše:Trochu si dovolím to upřesnit, přelepují se obě světla, resp jejich část, aby se zastínilo charakteristické zalomení paprsku nahoru ke straně. Ale jdou v UK koupit i světla na LHD, je to vždy v nabídce rozlišené.

http://www.paddockspares.com/pp/DISCOVE ... 99999.html
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Tak je třeba udělat nějakou virtuální objednávku, kam si každý napíše co chce, bylo by dobré, kdyby to zaštítil někdo s odpočtem DPH
Jo a vzhledem k tomu, že mám kamarády na které je opravdu spoleh
, uvolnilo se mi místo v autě. Nechce si někdo udělat se mnou a Standou výlet? Odjezd 28.3. k večeru, návrat 1.4 k večeru.

Odpočet DPH nemám, ale ten výlet
Že by zase vlevo .... odřídil jsem loni okružní Irsko. Anglii mám také projetou (jih a střed) a mimo Lanďáků mám slabost pro vlkodavy. Dej mi max. týden na zjištění mých časových možností. Nic jiného není problém. Akorát jazykově jsem na tom bídně
, ale po wiskovce mi to pak už jde
Zavolám na kontaktní telefon.