Dík za nabídku Eliote, mám v merku orig. starší, ale ještě nejsem pevně rozhodnutý. Musí se vrtat díry, nebo je u TD5 příprava a jen je našroubuju? Nemám u sebe De Feeka, tak nemohu kouknout.
Moderátor: Acon
To netvrdím naopak jsem zastáncem užších gum, ale problém je spíš v tom, že se gumy 35" nedělají užší než 10,5" v 15" ráfku a v 16" akorát jeden protektor fedima sirocco ikdyž je 10,5" široký tak má šířku běhounu 245 mm, bohužel při průměru kola 932 mm ho na Discárnu nedám ikdybych se snažil sebevíceliott píše:Nechápu, kam chodí většina na názor, že čím širší guma tím lepší
S tou sirkou gum je to nekdy jako s Tdi a TD5...karel píše:To netvrdím naopak jsem zastáncem užších gum, ale problém je spíš v tom, že se gumy 35" nedělají užší než 10,5" bez rozdílu průměru ráfku akorát jeden protektor fedima sirocco ikdyž je 10,5" široký tak má šířku běhounu 245 mm, bohužel při průměru kola 932 mm ho na Discárnu nedám ikdybych se snažil sebevíceliott píše:Nechápu, kam chodí většina na názor, že čím širší guma tím lepší
Asi bych ti trochu oponoval.AT jsou bezva protoze jsou ,,univerzal"ale az po porizeni MT(BfG-255/85/16)jsem si v terajnu poradne uzil.To doslova,byl to skok o tridu jinamLuboš M. píše:Ano přesně tak to je. Proč široké a velké pneu v MT provedení, když ročně najezdím 20 tis km po silnici a 1 tis v terénu. Pak AT je ta nejlepší volba a na zimu samoz. sadu zimních. Každý používáme auto na něco jiného a přiznejme si to, kolik kdo v terénu najezdí. Na Islandu je šířka a velikost balonu prostě nutná a na seriové auto je prostě nedáš a s tím jsou spojeny další doplňky viz. C
karel píše:To netvrdím naopak jsem zastáncem užších gum, ale problém je spíš v tom, že se gumy 35" nedělají užší než 10,5" v 15" ráfku a v 16" akorát jeden protektor fedima sirocco ikdyž je 10,5" široký tak má šířku běhounu 245 mm, bohužel při průměru kola 932 mm ho na Discárnu nedám ikdybych se snažil sebevíceliott píše:Nechápu, kam chodí většina na názor, že čím širší guma tím lepší
Jo Mamut je Otesanek a ma velky apetit.RudaK píše:Karle já se na toho Mamuta budu muset dojet podívat. ( udělat si vejlet )