pračka je málá ale jenom zevnitř, zvenku je normální, takže bohuže žádná ta mikro velikost to není.
Třeba na monterky z dilny, jestli to někdo nechcete tahat domu maželce do koupelny a máte to kam postavit jinam..., apod...
Moderátor: stan
Ahoj, jak rychle se jí potřebuješ zbavit? Jsem chudý student, který rve všechny peníze do LR a odešla mi na bytě pračka - teče a už dvakrát vyplavila sousedy, takže neperu a akutně potřebuji novou a ideálně co nejlevnějiHanys_a_Kaca píše:Nebo pochopitelně výměna za cokoliv, třeba aktuálně bych přijal dílenský regálek, nebo skříňku.
Odešla mi někdy v prosinci [emoji23] a doma jsem od Vánoc nebyl. Ve čtvrtek jdu na zkoušku, tak si šetřím jediné čisté trenky a ponožky, naštěstí je tu ale teplo, tak vydržím v kraťasech [emoji848] peníze kdyžtak jsou, jen musím pečlivě vybírat, do čeho je investuji. Kdyžtak napiš SZ, jak by sis to představoval. DíkyHanys_a_Kaca píše:Počká - myslím že dýl, než ty vydržíš neprat, nebo si jenom přijeď vyprat
Dostaneš k tomu ten naviják - buď ho oživim, nebo ho dostaneš na oživení, tak hezky spoř a pak přijeď. nebo napřed přijeď a penize pošleš až budou...