Proč už ne UA?
Co jsme tam byli naposled, jeli jsme opět přes Ublu a na cestovních motorkách, více méně asfalt, nějaká šotolina.... a jen zakarpatskou oblast, takové profláknuté cíle, Koločava, Siněvír atd.
Už na čáře razantní požadavek vložit do pasu Ečka, jistě, nic nového pod sluncem, kdyby to ovšem nepokračovalo...... desať, to plocho, nužno padarok, sorok.... nasr.t, dostal deset a po pár hodinách nás pustil... první point na žel. přejezdu, STOPka, tedy všichni stojí na rozhledu.... špatně, na Ukrajině se stojí 2x, musíš zastavit i před značkou STOP.... další požadavek na ečka, samo že do kapsy..... chtěl 50, dostal pět....
Nájezd na M06 před Volovetsem, Check point, kontrola alkoholu v krvi typu, dmuchni.... ty na něho dýchneš, on nasaje nosem a ..... ON-ty pil... Já-nepil.... ON-ty pil... a tak furt dokola.... až to vzdal.... pokutu jsem ale dostal, malá CZ na SPZce mu nestačila...... nechce se mi to vypisovat všechno, ale ta arogance byla neskutečná.....
Za mně - není tam nic moc extra k vidění, Koločava je fabrika na prachy a lidi, až na vyjímky, mi přišli né zrovna přátelští (jak je třeba zvykem na balkáně) možná na poloninach to bude jiné, ale to už je o 35" papučích a špérach.... Každopádně tě nechci nějak odradit od výletu, nešlo o život a nejlepší je vlastní zkušenost.... na druhou stranu, teď víš, jak jsme to měli my......

Třeba se situace změnila k dobru.
takže GOOD SPEED...