Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Jen pro ilustraci.... vlek na motorky napěchovanej starou slámou, které jsem se pod střechou ve stodole potřeboval zbavit....Vyvážel jsem to na 5x s laskavým svolením jezeďáků na jejich hnojiště. Úplná nádhera mít auto, který je pro zábavu, poježdění ale i na užitečnou práci!!! Super!! 

Naposledy upravil(a) cyril dne 24 říj 2008 10:26, celkem upraveno 1 x.
- radek-free
Elsa na ulici nežije, jen se kousek vedle v baráku narodila v minulém století a tisíciletí Joy Adamsonová. Taková sousedka se kterou jsem se trochu minul.Jarys píše:To ALF :::: X5, XC90, Q7.... ve všech jsem se svezl, všechno strašně jednoduchý, krásně se to řídí a mělo by se to leštit. Defendr je úplně mimo tuto kategorii. Fakt je že u tebe na ulici Elsa nežije, takže auto svůj účel plnit nemusí.
Ale jinak pěkný kus, jak píše Karel Sláma, rám bych dal dolů a šupnul tam naviják. Na dálnici to bude budit dobrý dojem.

Si můj čelavěk LubošiM De Feek je pěkný a upřímně hezčí, než tvoje maličkost na fotce. Okamžitě bych tam dal atraktivnějšího z Vás dvou.Luboš M. píše:Taky jsem trochu ladilTaky mám rád auta v dobrém stavu a taky je občas leštím.
Terénu si oba také dopřáváme a když bude šnorchl i voda neuškodí
Snad to nebude pro Alfa hozená rukavice, páč já mám taky Excelencentní stav
![]()
![]()
Tomu autu slušné zacházení v terénu jen prospěje.

-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Na nicku je All BundaALF píše:Si můj čelavěk LubošiM De Feek je pěkný a upřímně hezčí, než tvoje maličkost na fotce. Okamžitě bych tam dal atraktivnějšího z Vás dvou.Luboš M. píše:Taky jsem trochu ladilTaky mám rád auta v dobrém stavu a taky je občas leštím.
Terénu si oba také dopřáváme a když bude šnorchl i voda neuškodí
Snad to nebude pro Alfa hozená rukavice, páč já mám taky Excelencentní stav
![]()
![]()
Tomu autu slušné zacházení v terénu jen prospěje.
Disco TD5 byla vyglancovaná a tak Defa čeká skvělý život.
Každou změnu a vylepšení hlas, ať mám inspiraci.

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Na nicku je All Bunda
Chlapík který má se mnou mnoho společného a podobného
[/quote]
Všichni jsme All Bundové. Taky doma jen plním natažené dlaně. Přesto doporučuji seriálovou hvězdu vyměnil za hezkýho De Feeka. Já už bych tam svýho měl, ale nezvládám upravování fotky a admin je kdoví kde. Addddddmineeeeeeeeeeeeeee, kde se touláš?

Všichni jsme All Bundové. Taky doma jen plním natažené dlaně. Přesto doporučuji seriálovou hvězdu vyměnil za hezkýho De Feeka. Já už bych tam svýho měl, ale nezvládám upravování fotky a admin je kdoví kde. Addddddmineeeeeeeeeeeeeee, kde se touláš?

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Všichni jsme All Bundové. Taky doma jen plním natažené dlaně. Přesto doporučuji seriálovou hvězdu vyměnil za hezkýho De Feeka. Já už bych tam svýho měl, ale nezvládám upravování fotky a admin je kdoví kde. Addddddmineeeeeeeeeeeeeee, kde se touláš?ALF píše:Na nicku je All BundaChlapík který má se mnou mnoho společného a podobného

Ten je pořád v Abánských horách. V pondělí narazili na kamenný zával na cestě, tak tam museli přenocovat. Celou noc lilo, stoupla řeka, tak zůstali na místě dva dny. Teď již pokračují dále. Jsou v pořádku a to je hlavní.
(případně, zachranný a podpůrný tým čeká na signál, kdyby bylo potřeba)
Takže tak

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- radek-free
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Docela dobrej vohozDusan píše:Jsem dnes delal poradek na disku pevnem a nasel jsem svoje prvni auto, skora jak defik :-D :-D. Vazne me to pobavilo. ani jsem netusil, ze mam stare diaky naskenovane...

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsi ubral 

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.