Ja tedy dekuji a byla to dobra koupe
PS: brambory na nem nevarime
Moderátor: stan

Né žebych chtěl suplovat práci pyrotechnika, ale ze zvědavosti.... JAK ty patrony plníš ?JSK píše: 28 srp 2019 20:19 A ty "ampule" se dají plnit, takže jejich použití je velmi levné. Existuje to i ve více verzích, jednak s redukcí na klasickou malou BP láhev, pak ve verzi s roštem pro grilování, jako minitopení a bůhví, co ještě.
Mám ho asi 5 let a na moje náhodné párdenní výlety je super, je to skladné, lehké. Kufr požívám jako zástěnu proti větru.
Pěkný ale spotřebuje kartuše za cca 1,5 hodiny. Pro prihrivace ok
TBG píše: 29 srp 2019 08:14Né žebych chtěl suplovat práci pyrotechnika, ale ze zvědavosti.... JAK ty patrony plníš ?JSK píše: 28 srp 2019 20:19 A ty "ampule" se dají plnit, takže jejich použití je velmi levné. Existuje to i ve více verzích, jednak s redukcí na klasickou malou BP láhev, pak ve verzi s roštem pro grilování, jako minitopení a bůhví, co ještě.
Mám ho asi 5 let a na moje náhodné párdenní výlety je super, je to skladné, lehké. Kufr požívám jako zástěnu proti větru.
Já nejsem pyrotechnik, takže je předávám kamarádovi a víc radši nechci vědět![]()