Moderátor: Miky_CZ
Lvice Elsa píše: 08 říj 2019 17:39 Protože máme letos 15. výročí naší akce- nechali jsme udělat trika - pánská, dámská i dětská. Pánské provedení v barvě khaki ( XXL. XL, L, M) , dámská černá a šedá (uzký, projmutý střih) a dětská ve vel. 5/6,7/8,9/10 let a v barvě zelinkavé a modré. Bohužel je ještě nemám fyzicky u sebe - zatím schne potisk.-) ale aby to bylo spravedlivé tak na facebooku už běží rezervace na tyto trika tímto tedy spouštím rezervaci i zde!!
Pište mi SZ ať vám je hodím do rezervace. Cenu ještě také nejsem schopna říct, ale nebude to nic zničujícího![]()
![]()
![]()
neváhejte pokud máte zájem je jen omezené množství - Děkuji ELSA
Lvice Elsa píše: 08 říj 2019 20:02Lvice Elsa píše: 08 říj 2019 17:39 Protože máme letos 15. výročí naší akce- nechali jsme udělat trika - pánská, dámská i dětská. Pánské provedení v barvě khaki ( XXL. XL, L, M) , dámská černá a šedá (uzký, projmutý střih) a dětská ve vel. 5/6,7/8,9/10 let a v barvě zelinkavé a modré. Bohužel je ještě nemám fyzicky u sebe - zatím schne potisk.-) ale aby to bylo spravedlivé tak na facebooku už běží rezervace na tyto trika tímto tedy spouštím rezervaci i zde!!
Pište mi SZ ať vám je hodím do rezervace. Cenu ještě také nejsem schopna říct, ale nebude to nic zničujícího![]()
![]()
![]()
neváhejte pokud máte zájem je jen omezené množství - Děkuji ELSA
Tady machrujes a bojíš se jet do Albánie [emoji1787]majer1 píše:Máš recht Ríšo
tekuté jedlá myslíš RUM, Zdeňo?victom píše: 09 říj 2019 22:21 Prípravy na zabezpečenie bufetu sú v plnom prúde, no potrebujem trocha poradiť s výberom pivečka... 1) plzeň, 2) Radegast, 3) Budvar ? "kvôli narážaču"
Ďalej by som Vás poprosil, mi pomôcť s vlastními hrnkami na kávu-čaj-svařák, a aj s tanierami na polievku a tekuté jedlá.
to nemyslíš vážně? Tak si dovez svůj sud