Když za 20-30tis klekne, mám to na 2-3roky
Mám volit všude všechno +50 že? Hodně vidím +40 a taky je tam popis 2lift.
Moderátor: Miky_CZ
Tak jako me ta fotka neurazistiinek píše: 03 led 2020 16:06 Tu originální plotnu mám na půdě, kdyby se ti tohle provedení líbilo...
No a co ti brání na to vhodně zvolené navijedlo plácnout nálepku Warn a na STK nebo likvidátor prd pozná stejně jsou to všechno jeho kopie.MFENCE píše: 03 led 2020 16:17Tak jako me ta fotka neurazistiinek píše: 03 led 2020 16:06 Tu originální plotnu mám na půdě, kdyby se ti tohle provedení líbilo...Cekam co jeste napise HELP.
Jedine co me urazi, tak 41500kc tady v obchode. To pri cene D2 je fakt naprosta silenost a perverze. Nepopiram ze je to fakt znacka, ale tady uz musi nastoupit rozum.
Mě Land Jirka pro občasný hobby použití schálil a namontoval (skrytá montáž pod nárazník) tohle:MFENCE píše: 03 led 2020 17:31
Nejaky ale navrh co je tam na tuhle vahovku dobre? Cetl jsem ze jsou ruzne lana atd. Zas bych ra dnejaky co nespalim, ale jako poradnicek zase bude navijak spise jen zavaziPoustet se s autem naschval do sracek je ma nocni mura.
![]()
![]()
Pojíre, až budeš tu skrytou montáž sundávat, tak se ozvi, možná bych to zobl ... ne, že bych na to své kempování ten naviják někdy použil, nemám ani uzávěru mezinápravy a normálně žiju, ale tomu autu to slušípojir píše: 03 led 2020 19:44 Ja budu zase brzo sundavat skrytou montaz, kdybys chtel treba tu. Naraznik uz mam dost rozlamany, takze potrebuju prejit na pevnostni.
Ironman mam na D1.hrochado píše: 03 led 2020 20:50Pojíre, až budeš tu skrytou montáž sundávat, tak se ozvi, možná bych to zobl ... ne, že bych na to své kempování ten naviják někdy použil, nemám ani uzávěru mezinápravy a normálně žiju, ale tomu autu to slušípojir píše: 03 led 2020 19:44 Ja budu zase brzo sundavat skrytou montaz, kdybys chtel treba tu. Naraznik uz mam dost rozlamany, takze potrebuju prejit na pevnostni.
Já teď taky řeším nové tlumiče, mám tam 2 roky lift - pružiny Bearmach, tlumiče Britpart a po 30 000 km mi ty tlumiče přijdou strašně uskákané, jízda doslova jak "na žebřiňáku". OME mi přijde drahé, tak uvažuju o IRONMAN, máte je někdo? KONI ty dostupné, co stojí 3litry prý nejsou podle LandJirky nic moc, musí se koupit ty lepší a ty zas stojí 6ku :/