Moderátor: Acon
ja si je mozna obtahnu bilou fikskou...RudaK píše:My co máme ofic zimáky,tak nám policajt může ....
heh jsem zvedavej kteryho vtipalka to napadne votacet jak se mu to libi a koukat na zpravy jak jsou lidi nasrany....zbynek píše:Dnes byla krátká reportáž o tom že na D1 jsou už instalované, ovšem budou je otáčet podle počasí. No... Kocourkov jak se patří.
Sem to už psal výše. Jak jednoduchékubasaki píše:http://www.novinky.cz/clanek/153924-nov ... urdni.html
Konečně někoho napadlo to nejjednoduší řešení, jenom magor může jezdit v zimě na letních gumách.
Sorry za OT, ale jako magor mi spíš připadá ten nový ředitel dopravky. Vemte si jen jeho priority: boj proti vysoké rychlosti na dálnicích a motorkářům. Přitom dálnice jsou relativně zdaleka nejbezpečnější druh pozemní komunikace a přiměřená rychlost na nich nemá s povolenou co společnéhokubasaki píše:Konečně někoho napadlo to nejjednoduší řešení, jenom magor může jezdit v zimě na letních gumách.
a navic ty tvoje atcka jsou v zime velice slusny.....yorkin píše:Sorry za OT, ale jako magor mi spíš připadá ten nový ředitel dopravky. Vemte si jen jeho priority: boj proti vysoké rychlosti na dálnicích a motorkářům. Přitom dálnice jsou relativně zdaleka nejbezpečnější druh pozemní komunikace a přiměřená rychlost na nich nemá s povolenou co společnéhokubasaki píše:Konečně někoho napadlo to nejjednoduší řešení, jenom magor může jezdit v zimě na letních gumách.. Motorkáři mimo vlastních batůžků za rok zabijí 1-2 lidi (a to kdoví jestli), takže bych se spíš zaměřil na řidiče traktorů, kteří jsou rozhodně nebezpečnější
.
A k letním gumám v zimě? Obecně rozhodně, ale mít offroad s atčky, na kterém za celou zimu najedu do 1000km, asi nemá úplně význam přezouvat, pokud člověk jezdí s rozumem a může si dovolit v případě brutálního náledí atp. prostě nevyjet...