Díly Discovery II - přední kožené sedačky, regulátor tlaku nafty, kryt diferenciálu atd..
Moderátor: stan
Díly Discovery II - přední kožené sedačky, regulátor tlaku nafty, kryt diferenciálu atd..
Ahoj, nabízím k prodeji:
Přední elektrické kožené sedačky
Regulátor tlaku nafty
Nájezdový plech
Kryt předního diferenciálu
CD měnič
Reproduktory (obyčejné)
Palubní desku s kabelami béžovou
Vše je na Discovery 2
Přední elektrické kožené sedačky
Regulátor tlaku nafty
Nájezdový plech
Kryt předního diferenciálu
CD měnič
Reproduktory (obyčejné)
Palubní desku s kabelami béžovou
Vše je na Discovery 2
Re: Díly Discovery II - přední kožené sedačky, regulátor tlaku nafty, kryt diferenciálu atd..
Co by jsi chtěl za sedačky? Vše funguje?
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
Re: Díly Discovery II - přední kožené sedačky, regulátor tlaku nafty, kryt diferenciálu atd..
Dále je ještě na prodej zadní nárazník a zpětné zrcátko.
- peppino
- tel.: 606486252
- auto: LR DII Td5
Zrcátko jaký? A je to fl nebo před?
Pokud něco funguje,nebojte se použít kurvítko!
Ahoj. Sedadla bych vzal, pokud ještě jsou . Martin
Sedadla jsou již prodané.
Zrcátko:
Zrcátko:
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Ahoj, co ten zadní nárazník je ještě na prodej ? Kolik za něj? Je v pořádku?
Odesláno z mého Lenovo K33a42 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Lenovo K33a42 pomocí Tapatalk
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
Přidávám ještě zadní nárazník na Discovery 1, zadní světlo do nárazníku do Discovery 2 viz. foto.
Dále k prodeji Servopumpa.
Ahoj, kolik za to světlo do nárazníku?
2023 LC 78 – Troopyna
ex 2003 D2 Td5 – Offina
ex 2004 Freelander TD4 – Edoušek
ex 2003 D2 Td5 – Offina
ex 2004 Freelander TD4 – Edoušek
Ahoj, stále mám k dispozici na prodej:
Palubní desku
Servo pumpu
Zadní nárazník Discovery 1
Zadní nárazník Discovery 2
Reproduktory
CD měnič
Regulátor nafty
Zpětné zrcátko interiéru
Martin
Palubní desku
Servo pumpu
Zadní nárazník Discovery 1
Zadní nárazník Discovery 2
Reproduktory
CD měnič
Regulátor nafty
Zpětné zrcátko interiéru
Martin
Ahoj.
Vzal bych regulátor nafty ,pokud je na motor 10P a i tu servo pumpu .Kolik za to?
Vzal bych regulátor nafty ,pokud je na motor 10P a i tu servo pumpu .Kolik za to?
Ahoj prosím ovládanie sedaciek ešte máš?
Ahoj, to jsem prodával k sedačkám, takže už ne.
Martin
Martin
Spousta věcí stále aktuální.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Když už vypíšeš, co máš, mužeš k tomu napsat i ceny, třeba orientační vyšší, že při větším odběru sleva nebo tak, je mi jasné, že je vše na dohodě, já jsem takovej blázem, že občas vemu třeba všechno, někomu tím ulevím a pro mne je to nakonec výhodně, ale inzerát bez cen mne prakticky odradí, nevím jestli si mám psát do sz nebo sem? Dotaz na cenu nárazníků byl u ž několikrát a já pořád nevím, tak se tedy zeptám: kolik za ty zadní nárazníky?
Ahoj moc děkuji za odpověď, takhle mě nenapadlo se na to koukat. Napravuji svou chybu.
Palubní deska - béžová Cenu nevím
Zadní nárazník Discovery 1 - 3 tis Kč
Zadní nárazník Discovery 2 - 2,5 tis Kč (je potřeba lehce opravit, co jsem zjišťoval tak cena za svaření je cca 1tis. Má v sobě senzory)
Reproduktory 500 Kč
CD měnič - vůbec nevím 500 Kč?
Regulátor nafty - 3tis Kč
Zpětné zrcátko interiéru - 500 Kč
Cena je samozřejmě na dohodu
Martin
Palubní deska - béžová Cenu nevím
Zadní nárazník Discovery 1 - 3 tis Kč
Zadní nárazník Discovery 2 - 2,5 tis Kč (je potřeba lehce opravit, co jsem zjišťoval tak cena za svaření je cca 1tis. Má v sobě senzory)
Reproduktory 500 Kč
CD měnič - vůbec nevím 500 Kč?
Regulátor nafty - 3tis Kč
Zpětné zrcátko interiéru - 500 Kč
Cena je samozřejmě na dohodu
Martin