Takže zapište do svých hlav, diářů a kalendářů.-) nebo na zeď

Postupně sem budu dávat více info, uvidíme co nám na podzim bude umožněno.
Jinak zatím dětem krásné prázdniny a ostatním super dovolené

Elsa&Mopadzi

Moderátor: Miky_CZ
Na firmě už mi letos nic reklamního nezbylo, ale jako výkupné za příjezd s Fordem bych mohl koupit vedle u kluků v shopu s nářadím třeba bednu sprejů do dílny (12ks - 600ml) - třeba čističe brzd, ty se vždycky hodí v dílně a jsou na všechno..?Lvice Elsa píše: 25 srp 2021 09:28 Ještě stále platí prosba o sponzorské dary , kdo může přivézt, darovat a potěšit nejen malé i velké soutěžící - za vše budeme moc rádi - předem děkuji ELSA (sbírat to budu na místě)
Že bych vzal třeba ty debilní židle co jsem měl s Martinkou v Bosně??Lvice Elsa píše: 25 srp 2021 09:28 Ještě stále platí prosba o sponzorské dary , kdo může přivézt, darovat a potěšit nejen malé i velké soutěžící - za vše budeme moc rádi - předem děkuji ELSA (sbírat to budu na místě)
PetrH1620 píše: 30 srp 2021 10:00Že bych vzal třeba ty debilní židle co jsem měl s Martinkou v Bosně??Lvice Elsa píše: 25 srp 2021 09:28 Ještě stále platí prosba o sponzorské dary , kdo může přivézt, darovat a potěšit nejen malé i velké soutěžící - za vše budeme moc rádi - předem děkuji ELSA (sbírat to budu na místě)
![]()
děláš radostRover píše: 28 srp 2021 08:41 Tak jsem si pro mně a kluka (5 let) zamluvil ubytování z pátku na sobotu, takže to vypadá, že překvapím a dokonce o dorazím... Ubytování zbaběle proto protože mám akorát 110 HighCapa a S2A sklápěčku a s dítětem spaní na korbě v tomhle ročním období není úplně na pohodu... Jakým z těch dvou přijedu ještě nevím.
já budu ráda za cokoliv - nevybírám si, jsem nenáročná žena
děkuji předemMiky_CZ píše: 30 srp 2021 19:42 Mám to v kalendáři, těším se na Vás.
Něco z našeho sortimentu zkusím vymámit.
Miky