.Mame Freelandera 1.8 I, r.v. 2001.Rozbilo se nam el. stahovani u predniho okna na strane ridice..V servisu nam rekli, ze motorek je v poradku, ale ze je rozbite (praskle lanko-stahovani).Tuto cast samostatne neprodavaji, pouze v setu s motorkem. Nevite nekdo, zda je mozne sehnat pouze tuto cast a popr. kde.
 .Mame Freelandera 1.8 I, r.v. 2001.Rozbilo se nam el. stahovani u predniho okna na strane ridice..V servisu nam rekli, ze motorek je v poradku, ale ze je rozbite (praskle lanko-stahovani).Tuto cast samostatne neprodavaji, pouze v setu s motorkem. Nevite nekdo, zda je mozne sehnat pouze tuto cast a popr. kde.Diky moc za pomoc

Vrčení motorku a stojící okno....Píšete tady o free, jak je to u D1 95? Bude tam lanko, mám to zkusit rozdělat, nebo mám očekávat že až auto rozmrzne, flákne mi sklo dolů..a bude zima? V neděli jedeme UA a RO výlet, myslím, že se to nemohlo stát v lepší chvíli....
  Vrčení motorku a stojící okno....Píšete tady o free, jak je to u D1 95? Bude tam lanko, mám to zkusit rozdělat, nebo mám očekávat že až auto rozmrzne, flákne mi sklo dolů..a bude zima? V neděli jedeme UA a RO výlet, myslím, že se to nemohlo stát v lepší chvíli....  Díky za případné informace. Přinejhorším to teroristickou páskou zalepím v poloze nahoře...
 Díky za případné informace. Přinejhorším to teroristickou páskou zalepím v poloze nahoře...
 Myslel jsem, že je s motůrkem amen, ale po oblevě se vzpamatoval
 Myslel jsem, že je s motůrkem amen, ale po oblevě se vzpamatoval