Na hadici vapky, hned za pistoli, se namontuje "zpěnovač". Je to taková bombička či co, v které dochází k míchání vody s tím přípravkem. (je to jako když tě "drahá" pošle umýt podlahu, dáš si do kbelíku, nějaký ten přípravek a pustíš na to proudem vodu, pak máš 3/4 kbelíku pěny) Takže asi k tomuto dochzí uvnitř toho zařízení, ale pod pořádným tlakem co ta která vapka má. Pěna je pak taková "suchá" a skoro vůbec nestéká. Kámoš říkal, ze přídavný zařízeníčko bylo asi za 2,8 tis. Jestli s DPH nebo bez, toťHunter píše:Tak jsem taky zkousel tu aktivni penu a vysledem mne docela prijemne prekvapil - auto umite bez drhnuti kartacemMOPADŽI píše:Námraza, nebo leštěnka. Kvíz pro AlfaAle... Cim jste to nanaseli? Ta moje vapka mi to tak pekne nanapenila jako to mas na Tvem Defovi
NA ZIMU
Moderátor: Acon
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je tu zima, aneb leštěnkářské téma pro Alfa
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Takto, jak to máš, to je klasika. Tamto je na víc, jak jsi se správně dovtípil. Tak ať ti to dopadne. Pak dej tip, když seženeš něco dobrého za dobrý penízHunter píše:Aha, tak ja mam hadicku na nasavani chemie, kde si ta vapka natahuje kapalinu a pak se to micha s vodou primo v cerpadle. Tak zkusim zapatrat po tom zpenovaci. diky za tip
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zatim objevil pouze toto
http://www.cistici-stroje.eu/s127_penov ... ovace.html
je to ono? Ale nevim, zda to je universalni a pujde to napojit na Karcher
To musim zitra zjistit.
http://www.cistici-stroje.eu/s127_penov ... ovace.html
je to ono? Ale nevim, zda to je universalni a pujde to napojit na Karcher
Free Td4 2004 HSE automat