A řekli Ti, proč to nejde? Já vidím jediný důvod v rozdílné vzdálenosti drážek od sebe u věcí, které se montují do více příčníků. Jinak nevím, co by tomu vadilo. Snad jen to, že chtějí prodat svoji zahrádku :-DMisto píše: 03 led 2022 23:22Díky za info, ale napríklad na frontrunner som sa pýtal a povedali mi, že ich príslušenstvo nepasuje na LR záhradku. Objednával som teraz niečo z USA, uvidíme či to bude pasovať. Ale malo byVladicek píše: 31 pro 2021 10:32
Ahoj,
Zahrádku mám, zatím jsem na ní nic nemontoval.
Ale myslím, že to má podobný systém jako třeba frontrunner = do žlábku dáš matičky a do nich uchytneš příslušenství.
U věci jako jsou držáky na lyže to bude v pohodě, otázka je třeba u kanystrů, beden atd., kde zalezi na přesné vzdálenosti drážek od sebe.
Ale můžu Ti to v neděli změřit, jak je to daleko.
Nástupce Defendera- Defender 2015 .
Re: Nástupce Defendera- Defender 2015 .
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
Ahoj,
dotaz na ty z vás kdo u Defíka vyměnili pneu, chtěl bych dát pneu v rozměru 275/55/20 (zatím favorit Cooper Discoverer AT3 XLT) na původní disky, podle ostatní uživatelů na jiných forech to sedí bez problémů a nedochází ke tření. Můj dotaz je: Nechávali jste si zapsat změnu do TP a případně kde? Za mě to vidím spíš jako povinnost vzhledem k záruce a pojištění.
Jinak budu samozřejmě rád i za tip na pneu (rozměr či značku).
Díky za pomoc
dotaz na ty z vás kdo u Defíka vyměnili pneu, chtěl bych dát pneu v rozměru 275/55/20 (zatím favorit Cooper Discoverer AT3 XLT) na původní disky, podle ostatní uživatelů na jiných forech to sedí bez problémů a nedochází ke tření. Můj dotaz je: Nechávali jste si zapsat změnu do TP a případně kde? Za mě to vidím spíš jako povinnost vzhledem k záruce a pojištění.
Díky za pomoc
- kodl80
- tel.: 722948212
- auto: Def a RR L322
Ja kontaktoval Helpreg, tak jako asi vsichni ostatni. Dopsani jinych rozmeru pneu, pevnostnich veci, atd atd atd...
Kdyz uz jednou budou neco vypisovat, tak je dobre to spojit prave s vicero moznostma, popremyslej co vse by jsi na auto chtel a co by tam muselo byt dopsano a rovnou to spoj, usetris cas a penize
Kdyz uz jednou budou neco vypisovat, tak je dobre to spojit prave s vicero moznostma, popremyslej co vse by jsi na auto chtel a co by tam muselo byt dopsano a rovnou to spoj, usetris cas a penize
Doma je: LR Defender 110 300tdi / RR L322 3.0
Ex. auta: Free1 / Free2 / D3 / RRS / RRC / RR L322 4.4
Díky za tip, koukám že sedí na stejné adrese jako Dajbych, kde jsem auto kupoval a řekli mi, že to neumějí, asi nedobré vztahy se sousedykodl80 píše: 10 led 2022 14:19 Ja kontaktoval Helpreg, tak jako asi vsichni ostatni. Dopsani jinych rozmeru pneu, pevnostnich veci, atd atd atd...
- Misto
- tel.: +421903996977
- auto: DI, DIII, Defender
Nepovedali prečo, iba, že to nepasuje. Chcel som od nich kupovať držiaky na bandasky a nejaké doplnky na uchytenie a nič vraj nepasuje. Pri niektorých veciach nehrozí ani vzdialenosť, keďže sa montujú iba na jeden priečnik tiež mi to prišlo ako to, že chcú predať svoju.Vladicek píše: 04 led 2022 08:55A řekli Ti, proč to nejde? Já vidím jediný důvod v rozdílné vzdálenosti drážek od sebe u věcí, které se montují do více příčníků. Jinak nevím, co by tomu vadilo. Snad jen to, že chtějí prodat svoji zahrádku :-DMisto píše: 03 led 2022 23:22
Díky za info, ale napríklad na frontrunner som sa pýtal a povedali mi, že ich príslušenstvo nepasuje na LR záhradku. Objednával som teraz niečo z USA, uvidíme či to bude pasovať. Ale malo by
Dekra ti zapíše jakýkoliv rozměr, pokud kola budou mít dostatečnou nosnost. Což předpokládám, že budou ty pneu na origo discích a zároveň, že kola s pneu nebudou lézt ven a bude sedět tolerance rychloměru. U tohohle auta už by to šlo snad řešit i softwarově. Ale cena bude vyšší než u Helpregu, počítej kolem 4-5 tis.Medved píše: 10 led 2022 14:07 Ahoj,
Díky za pomoc
Land Rover Discovery 2 Td5
masar píše: 10 led 2022 22:19Dekra ti zapíše jakýkoliv rozměr, pokud kola budou mít dostatečnou nosnost. Což předpokládám, že budou ty pneu na origo discích a zároveň, že kola s pneu nebudou lézt ven a bude sedět tolerance rychloměru. U tohohle auta už by to šlo snad řešit i softwarově. Ale cena bude vyšší než u Helpregu, počítej kolem 4-5 tis.Medved píše: 10 led 2022 14:07 Ahoj,
Díky za pomoc
tak Helpreg to umí, pneu je v toleranci 3% oproti originálu, ale je cena 5 - 7tis + DPH a navíc jelikož nejde o výrobcem schválený rozměr, tak i když legálně budu mít vše ok, může mi výrobce odmítnout záruku a případné vady, které by s tím mohly být spojené. Takže teď trochu váhám jestli nepočkat až propadne záruka.
- kodl80
- tel.: 722948212
- auto: Def a RR L322
Otazka je, zdali by moznou reklamaci akceptovali i tak, ono pravo reklamovat sice mame, ale myslim si, ze u nas prodejci (vseobecne) spise nase reklamace zamitaji, bohuzel i ty, ktere v jinych zemich akceptuji. Proste zijeme v CR....
Nebo bych je tam dal a na servis bych jezdil s puvodni sadou
Nebo bych je tam dal a na servis bych jezdil s puvodni sadou
Doma je: LR Defender 110 300tdi / RR L322 3.0
Já řeším to stejný, ale rozhodl jsem se, že počkám ještě rok, až bude po záruce.
Ono já s novým defem vloni projel v Albánii kde co a ty standardní 32" mi na všechno dost stačily.
Ono já s novým defem vloni projel v Albánii kde co a ty standardní 32" mi na všechno dost stačily.
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
Moc hezky promo.
Semafor v pousti a kone na "prechodu" - vyborny
Semafor v pousti a kone na "prechodu" - vyborny
- Misto
Kto by mal záujem, jeden šikovný chlapík vyrába takéto stolíky na nový Defík. Vyskúšané, sedí perfektne, kvalita spracovania výborná.
Tak já mám u své D250 HSE aktualne 20 tis km a bez závady. Vzhledem k prvotním problémům modelu jsem sám překvapen, že bez závady
Tak to máš dobrý, já mám 55 tisíc a už mám za sebou:Dokusan píše: 25 led 2022 20:34 Tak já mám u své D250 HSE aktualne 20 tis km a bez závady. Vzhledem k prvotním problémům modelu jsem sám překvapen, že bez závady
- výměnu lambda sondy
- výměnu nádržky chladící kapaliny kvůli vadnému čidlu
Obě věci se mi staly když jsem byl s autem na cestách v Albánii, ani jedna teda neměla naštěstí vliv na dojetí, ale žádnou velkou radost jsem z toho neměl.
Doufám, že jsem si to vybral a taky už budu bez závady
@Misto a pls co ta zahradka orig s tim malym deflektorem, huci to nad 100kmh?
Odesláno z mého SM-G980F pomocí Tapatalk
- Misto
Neviem to porovnať mám ju tam nahodenú od kúpenia vozidla a ešte som ju nemal dole. Ale nezdá sa mi, že by hučala nejako extra. Na Discu 3 hučí oveľa viac.PihrtV píše: 01 úno 2022 06:43 @Misto a pls co ta zahradka orig s tim malym deflektorem, huci to nad 100kmh?
Mám vyzkoušeno se zahrádkou a bez. Podle mě to hučí docela dost, naštěstí se dá jednoduše v jednom sundat.
Takže já to nandávám jen když je to potřeba, protože mi to právě při rychlostech nad 100 km hučí dost.
Takže já to nandávám jen když je to potřeba, protože mi to právě při rychlostech nad 100 km hučí dost.