uvažuji, že bych pořídil Defendera 110. Zajímalo by mě, jestli byste doporučili hledat spíš u nás, nebo v Německu (nebo obecně, jestli má smysl uvažovat o koupi v zahraničí)?
Dále bych se chtěl zeptat, na Vaše zkušenosti s úpravami. Máte pozitivní zkušenosti s někým v ČR, popř. i v zahraničí, kdo má dobrý poměr cena/kvalita

Nakonec bych potřeboval vědět, jak je to se zápisem změn do TP. Liší se nějak postup vyřizování zápisu změn pro následující situace, kdy jsou úpravy provedené:
1) svépomocí
2) servisem
3) servisem v zahraničí, před přihlášením automobilu v ČR
Jde mi především o to, jestli se všechny změny musí vždy řešit přes dekru, jestli je rozdíl, co se v automobilu mění a na tom pak závisí cena a popř. jestli by bylo možné před přihlášením v Čr vyřídit změny provedené v zahraničí tam a u nás už by se nic řešit nemuselo (ale nevím, jestli by tento postup mohl být výhodnější, nemám představu, jak moc je zápis změn komplikovaný a jaká je obecně komunikace s dekrou). Každopádně nechtěl bych skončit s upraveným autem, které bych pak nemohl přihlásit, nebo u kterého by mi neuznali úpravy a nemohl jsem s ním na STK

Diky predem za rady