Nástavba objednávky
Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel
Nástavba objednávky
Ahoj , jestli nekdo shani nastavbu na pickup obecně. Budu objednavat od meho dodavatele novou. Když by nekdo chtěl spojit objednavku není problem. Ceny startuji na 290tisic bez dph.
Je v tom vse co potrebujete solary,sprcha,kuchyn,stul dve postele atd.
Možnost i celohliniku
Delka vyroby cca 75dnů
Je v tom vse co potrebujete solary,sprcha,kuchyn,stul dve postele atd.
Možnost i celohliniku
Delka vyroby cca 75dnů
300TDI---The Legend begins
Re: Nástavba objednávky
Ahoj, vypadá to podařeně, jsi spokojený s provedením? Máš nějaké fotky z interieru? Jaká byla ve finále cena?
Tedka jsem stim v Turecku a je to zatím skvělé! Pošli mi fb. Pošlu tivideo.Mireczech píše: 17 črc 2024 12:07 Ahoj, vypadá to podařeně, jsi spokojený s provedením? Máš nějaké fotky z interieru? Jaká byla ve finále cena?
Cena vychází 450bez dph. Je v tom ale kuchyn, sprcha,ohřev vody solary atd
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A kolik ti vychází váhově naložené auto? Ta cena není špatná, vzdyť velkem střešní stan stojí skoro 100 000 Kč.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Hele jsme 4. Vody 70l. Jídlo,oblečení, atd atd. Váha 3200kg. Ta nástavba má 580kg. Takže myslím že super
-
To je doopravdy hezké, na to jsme s Disco 2 podobně, spíš o kousek víc. 130ks je ale v základu o kus lehčí. Vážil jsi to, nebo jenom počítáš a odhaduješ? Já jsem na začátku jenom odhadoval, a po zvážení jsem začal počítat a na váhu jsem se dostal. Chtěl jsem vědět, čeho se zbavit, ale moc se nezadařilo.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Je to vážený v kovošrotu. Tak možná je budou mít trochu upravené ale doufám že be
. Bylo to kompletně naložené jídlo?voda atd. Ale měchy stejné mám je to lepší aby to bylo tvrdé ale úplně vpohodě

MadTom píše: 20 črc 2024 08:21 To je doopravdy hezké, na to jsme s Disco 2 podobně, spíš o kousek víc. 130ks je ale v základu o kus lehčí. Vážil jsi to, nebo jenom počítáš a odhaduješ? Já jsem na začátku jenom odhadoval, a po zvážení jsem začal počítat a na váhu jsem se dostal. Chtěl jsem vědět, čeho se zbavit, ale moc se nezadařilo.
Mohu i pujcit na defika 130. Je tam jen nutné jen něco upravit.
Nechci vnášet do tématu chaos, ale o něčem takovém podobném přemýšlím na svou 110 HCPU. Ale spíš něco v takovém víc karavanovém duchu. Nezabýval jste se někdo něčím takovým?
Ta zelená 110 je přesně jak moje modrá. Nástavba má na sobě i nějaké logo, ale nepřečtu to. To by se moc líbilo, krásné retro
Ta zelená 110 je přesně jak moje modrá. Nástavba má na sobě i nějaké logo, ale nepřečtu to. To by se moc líbilo, krásné retro
- Přílohy
-
- Camper Landrover.jpeg (117.24 KiB) Zobrazeno 32781 x
-
- Land Rover Bimobil Camper.jpeg (97.81 KiB) Zobrazeno 32781 x
Country boy...
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Logo byla minuta googlení:
https://rux.life/blogs/banter/rux-rides ... -landrover
https://rux.life/cdn/shop/articles/RUX- ... width=1920
ale bohužel dál jsem se s tak obecným názvem nedostal - možná zkontaktovat majitele - blog vypadá aktualizovaný.
https://rux.life/blogs/banter/rux-rides ... -landrover
https://rux.life/cdn/shop/articles/RUX- ... width=1920
ale bohužel dál jsem se s tak obecným názvem nedostal - možná zkontaktovat majitele - blog vypadá aktualizovaný.
Není problém. Je možné i s prulezemRover píše: 21 črc 2024 12:42 Nechci vnášet do tématu chaos, ale o něčem takovém podobném přemýšlím na svou 110 HCPU. Ale spíš něco v takovém víc karavanovém duchu. Nezabýval jste se někdo něčím takovým?
Vyzera to paradne. Tiez by ma zaujimali foto interieru.
Je tam bordel. Jsme pryč. Takže jsou tam 600w solary, 200amp baterie 2000w měnič napětí. Led svetla, vetrak který funguje i jako digestoř. Postel nahore 2x1,8m druhá dole 1,5x1,8m (rozlozitelna na stul), plynový sporák s umyvadlem, vnitřní sprcha....
Nadrz na 70l čisté vody kompletně nerezova s tlakovým čerpadlem.
Skriv s úložným prostorem otevírací do boku.
Dvojitá zateplená okna
Zateplená hliníková bouda(žádný laminát ale komplet hlinik) zateplená plachta i uvnitř.
Markýza, venkovní sprcha, prutokovy plynovy ohrivac.
5kw bufik naftovy
Vaha 600kg.
Nadrz na 70l čisté vody kompletně nerezova s tlakovým čerpadlem.
Skriv s úložným prostorem otevírací do boku.
Dvojitá zateplená okna
Zateplená hliníková bouda(žádný laminát ale komplet hlinik) zateplená plachta i uvnitř.
Markýza, venkovní sprcha, prutokovy plynovy ohrivac.
5kw bufik naftovy
Vaha 600kg.
-
Hezké, je nějaká šance, že by postel byla delší? Změna střešniho stanu ze 2 m na 2,2 m délky byla docel zásadní.
Já to napsal blbě ona ta postel na 1,8 na 2,4m. Ale samozřejmě to jde. Záleží kolik si chceš ubrat že zahrádky. Teoreticky kdyby si ji nechtěl můžeš mít postel jen nad střechou .MadTom píše: 25 črc 2024 19:46 Hezké, je nějaká šance, že by postel byla delší? Změna střešniho stanu ze 2 m na 2,2 m délky byla docel zásadní.
-
1,8 x 2,4 m už je dostatečné.