Starý časy jsou v prdeli.
Moderátor: Miky_CZ
-
Starý časy jsou v prdeli.
Tak si prohlížím archiv LRfora. Pročitám starý příspěvky a žasnu nad plejádou nadšenců LR,88, 109 ,starých RR apod., kteří píší svoje přímo LR traktáty , kde staří kozlové -kovaní LRovráci zvučných jmen, spolu minimálně 8x denně vzájemně komunikuji, vyměnují si zážitky ba i vesele "laškuji" atd..
Současnost je už o dost jiná . Starý časy jsou již nenávratně v prdeli a staří kozlové zřejmě asi taky, Občas sice některý starý kozel zde jaksi "zařechtá" , ale to je nic -jako když zapípá kuře a mladých kozlíků jak šafránu...
- Fujtajbl to jsme to dopracovali
Současnost je už o dost jiná . Starý časy jsou již nenávratně v prdeli a staří kozlové zřejmě asi taky, Občas sice některý starý kozel zde jaksi "zařechtá" , ale to je nic -jako když zapípá kuře a mladých kozlíků jak šafránu...
- Fujtajbl to jsme to dopracovali
Největší škody na autě se způsobí dobrými umysly
Re: Starý časy jsou v prdeli.
Máš pravdu za mě největší podíl na tom má že staří holt stárnou a mladí se o staré LR nechcou starat protože je to dost finančně a časově náročné. (samozřejmě kdo má srdce na správném místě tak si tu nějakou kačku a čas najde ). Ony se i ty starší auta jako RRC,Defender ze silnic vytrácí jednak kvůli korozi a ceně oprav, ty když si člověk totiž nedělá sám tak ho to bohužel něco stojí. Nejsmutnější je to že LRoveráci se už nezdraví jak za starých časů, někdo se starou vránou ještě ano ,ale nové vůbec. To že někdo s novým Range Roverem nepozná auto bez kterého by ty nové neexistovaly je dost smutné.
- Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Jsem tu stále:-)))...starý kozel:-)
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
ja si myslím že mladý kupujou ale taky se dost změnily kanály informací.
300TDI---The Legend begins
- ladapes
- tel.: 725*708*083
- auto: D4 5.0 V8
asi od každého trochu, já mám momentálně D4 a co se týče zdravení, tak D5 a nový RR rozhodně nezdraví. Pozdraví fakt jen starší modely. A kanály informací taky, na Facebooku je toho hodně a tam se toho děje o poznání víc. Ale je to škoda. Tohle zůstane jen pro staré pardály.hok300 píše: 08 říj 2024 10:06 ja si myslím že mladý kupujou ale taky se dost změnily kanály informací.
D2, D1 Camel, D2 a teď D3
- tomáš štěpnička
také si říkám že staré dobré časy jsou v prdeli....... greendeal, buzerace ,hon na majitele naftových aut ,za chvíli si ani neuprdneme ...je mi z té doby na blití
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
....a já to nevidím tak zle... Pořád jsou lidi na "určitých místech" na které platí staré časy. Prachy. A to je sic cynické ale proti dokonalosti systému účinné.... Není dobré tratit čas a "jezdit dokud je benzín levný" a pokud to jak tak dovoluje zdraví.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
-
Stáří nečeká , Když se na LRforum zaregistroval v roce 2006 a uvádl věk 64let , tak dnes by to bylo 82let , a to už nemusí bejt mezi námi. A takových je docela dost a pomalu přibejvají. Taky kouzlo klasických LR 88, 109 a RR už dnes není zdaleka tak silný ,jak dřive bejvalo a z toho plyne vše vostatní.Janzz píše: 05 říj 2024 21:06 Máš pravdu za mě největší podíl na tom má že staří holt stárnou a mladí se o staré LR nechcou starat protože je to dost finančně a časově náročné. (samozřejmě kdo má srdce na správném místě tak si tu nějakou kačku a čas najde ). Ony se i ty starší auta jako RRC,Defender ze silnic vytrácí jednak kvůli korozi a ceně oprav, ty když si člověk totiž nedělá sám tak ho to bohužel něco stojí. Nejsmutnější je to že LRoveráci se už nezdraví jak za starých časů, někdo se starou vránou ještě ano ,ale nové vůbec. To že někdo s novým Range Roverem nepozná auto bez kterého by ty nové neexistovaly je dost smutné.
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
No to je zase filozofické téma! Jo podzim se blíží a chmury přicházejí… kouzlo starých klasických 88 a 109 stále žije a je nás docela dost, co se celkem pravidelně setkáváme. Teď nás bylo v srpnu 27 aut na letním srazu… radujme se, že máme toto fórum a je tady spousta skvělých lidi, co se setkává na našich srazech jakýchkoliv LR a klidně i ostatních 4x4 aut co přijedou!
https://m.youtube.com/watch?v=K5Gf5Erfd ... ljaQ%3D%3D
Podobná “chmurná” témata bych tady zakázal… v okolí je “chmurů” dost a dost a proč to tady taky “zasírat”…
A kyanide: tady by ti mohli poradit
https://www.deprese.com/poradna/
https://m.youtube.com/watch?v=K5Gf5Erfd ... ljaQ%3D%3D
Podobná “chmurná” témata bych tady zakázal… v okolí je “chmurů” dost a dost a proč to tady taky “zasírat”…
A kyanide: tady by ti mohli poradit
https://www.deprese.com/poradna/
Live long and prosper.
-
správně soudruhu , to je potřeba zakázat
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
To já mám tu partu kolem LR pořád rád a proto to tady sleduju a chodím sem. Jednou si zase nějakou D1 vyhlédnu pro radost abych se měl v čem šťourat a s čím si hrát.
Přiznám se, že Zelený Ovál jsem vyměnil za Ovály Japonský a jezdím teď po výletech v Toyota LC100. Je to parádní, veliký kus železa, který mi dělá radost. A stejně na ty LR na silnicích pořád mávám a po všech se dívám. Ale modelově končím u D4.
Přiznám se, že Zelený Ovál jsem vyměnil za Ovály Japonský a jezdím teď po výletech v Toyota LC100. Je to parádní, veliký kus železa, který mi dělá radost. A stejně na ty LR na silnicích pořád mávám a po všech se dívám. Ale modelově končím u D4.
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Kolego, ty jsi opravdu třída! Tleskám! Jestli bych mohl poprosit, opusť toto fórum a jdi se věnovat něčemu jinému, kde Tvé názory a postoje ocení... myslím, že spousta dalších členů ráda oželí Tvé skvělé příspěvky a rady... je zcela zbytečné plnit fórum zbytečnostmi... už se budu věnovat užitečnějším věcem než reagovat na Tvé příspěvky… a že jich ještě bude Žij dlouho a blaze!Kyanid Sodný píše: 11 říj 2024 14:36 Podobná “chmurná” témata bych tady zakázal… v okolí je “chmurů” dost a dost a proč to tady taky “zasírat”…
Live long and prosper.
-
ach jo -člověče ty jsi kus bambuli , kdo tě nutí abys reagoval na něco na co reagovat vlastně nechceš.....jareku píše: 11 říj 2024 15:01Kolego, ty jsi opravdu třída! Tleskám! Jestli bych mohl poprosit, opusť toto fórum a jdi se věnovat něčemu jinému, kde Tvé názory a postoje ocení... myslím, že spousta dalších členů ráda oželí Tvé skvělé příspěvky a rady... je zcela zbytečné plnit fórum zbytečnostmi... už se budu věnovat užitečnějším věcem než reagovat na Tvé příspěvky… a že jich ještě bude Žij dlouho a blaze!Kyanid Sodný píše: 11 říj 2024 14:36 Podobná “chmurná” témata bych tady zakázal… v okolí je “chmurů” dost a dost a proč to tady taky “zasírat”…
že jsem na tebe tak zlej
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Pánove prosím klid. Jsme tu pro zábavu a né pro šíření zla, zoufalosti a deprese.Kyanid Sodný píše: 13 říj 2024 11:40ach jo -člověče ty jsi kus bambuli , kdo tě nutí abys reagoval na něco na co reagovat vlastně nechceš.....jareku píše: 11 říj 2024 15:01
Kolego, ty jsi opravdu třída! Tleskám! Jestli bych mohl poprosit, opusť toto fórum a jdi se věnovat něčemu jinému, kde Tvé názory a postoje ocení... myslím, že spousta dalších členů ráda oželí Tvé skvělé příspěvky a rady... je zcela zbytečné plnit fórum zbytečnostmi... už se budu věnovat užitečnějším věcem než reagovat na Tvé příspěvky… a že jich ještě bude Žij dlouho a blaze!
že jsem na tebe tak zlej
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
-
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Taky už sem chodím je z nostalgie, spousta kluků co tu byla na začátku už snad ani žádného LR nemám. Byla to fajn doba, troufnu si říct že to nejstarší jádro se začalo formovat ještě kolem discoveryclub.cz nebo tak nějak.
Začátky srazů v Sosnové u Bruntálu nebo ještě u někde u Plzně pak začala Jihlava
A kdo si pamatuje ještě úplnou historii členů, mě zůstal v paměti Neklan Praha, Rudak Brno, Miloš Olomouc, Radek Ostrava a taky spoustu dalších ale víc už si nevzpomenu .
Teď se koukám že i má registrace už je stará víc jak 17 roků . A to sem se chodil ještě o pár měsíců dříve.
Začátky srazů v Sosnové u Bruntálu nebo ještě u někde u Plzně pak začala Jihlava
A kdo si pamatuje ještě úplnou historii členů, mě zůstal v paměti Neklan Praha, Rudak Brno, Miloš Olomouc, Radek Ostrava a taky spoustu dalších ale víc už si nevzpomenu .
Teď se koukám že i má registrace už je stará víc jak 17 roků . A to sem se chodil ještě o pár měsíců dříve.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
Tak to jsme dva Alfe, u mě je to už dlouho hlavně o lidech, i když jsem ještě míval LR (jiná anglická auta mám ale pořád a LR třeba zase jednou přijde).DjALF píše: 11 říj 2024 14:41 To já mám tu partu kolem LR pořád rád a proto to tady sleduju a chodím sem. Jednou si zase nějakou D1 vyhlédnu pro radost abych se měl v čem šťourat a s čím si hrát.
Jen už chodím a pouze pročítám, přispívat jsem přestal poté, co jsem dostal hroznou bídu ve svém F-150 vlákně naposledy
Ale jináč seznam v telefonu mám pořád plný jmen se zprvopočátků používanou příponou LR a s mnohými se stále vídám a jsme pořád v kontaktu
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Vzpomínám na první svůj sraz v Dobřanech tehdy ještě Discovery clubu, který tenkrát pořádal nějaký Petr (modrá D3), Neklan a Ruda měli nové D3 a Miloš tam dokonce už opravoval kabeláž ke vstřikům na své DIIvizos píše: 14 říj 2024 20:54 Taky už sem chodím je z nostalgie, spousta kluků co tu byla na začátku už snad ani žádného LR nemám. Byla to fajn doba, troufnu si říct že to nejstarší jádro se začalo formovat ještě kolem discoveryclub.cz nebo tak nějak.
Vzpomínám na krásnou Stavrosovu, stříbrnou DII se střešním stanem. Já tenkrát čerstvě černou DII z roku 1999:-)).
Jak se vůbec daří Rudovi? letos mu bylo 70. Nemá někdo fotky prvních srazů?
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes je to pŕesně 18 let od mé registrace .... tuším že mám číslo 9... A v oné době mi bylo přesně 47.. Před tímto forum jsme měli Defenderclub a Landroverclub... Jezdili jsme UA, Rusko Bělorusko, Albania, Lybia etc a potkávali jsme se jednou za měsíc na nějaké akci... Pak mezi nás vstoupis sponzor a někteří to neustáli.Ale my se těíme každé akci a každému společnému ohni...Def 90 2003 má najeto 130 tis a D3 330 tis... ani jedno auto nemám náladu prodat bo co bych dělal a čím bych jel D5?
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,