Batoh na rezervu Land Rover
Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel
Re: Batoh na rezervu Land Rover
Teď jsem si všiml... Vypadá pěkně, budeš je ještě dělat?
Pridal by som sa aj ja ak budeš vyrabať ešte
R2D2 Roverisss D1 300tdipower on Maxxis Treps 37x12.5 .
Imporved by LandOFF
-----LandOFF SERVICE------- :)
Imporved by LandOFF
-----LandOFF SERVICE------- :)
- marsant
- tel.: 731 158 337
- auto: LR Discovery 4
Tak hlásím, že další várka batohů je ve výrobě! Předpokládám, že budou připraveny k odeslání cca za 2-4 týdny.
Ti z vás co mají o batoh zájem, tak mi prosím na email martinsantarius@spboarding.com, nebo zde na fóru do zpráv
napište že máte zájem, uveďte počet ks, a také úplnou fakturační a dodací adresu včetně telefonu.
Oproti poslední sérii budou mít batohy odvodňovací otvory i v bočních kapsách. Batoh zůstává voděodolný,
nikoliv nepromokavý a při větších deštích se nějaká ta voda dovnitř prostě dostane a je třeba s tím počítat.
Logo na přední straně bude klasický LR ovál v zelené barvě.
Cena za 1ks 3 500 Kč včetně DPH + 200 Kč přeprava.
Díky!
Ti z vás co mají o batoh zájem, tak mi prosím na email martinsantarius@spboarding.com, nebo zde na fóru do zpráv
napište že máte zájem, uveďte počet ks, a také úplnou fakturační a dodací adresu včetně telefonu.
Oproti poslední sérii budou mít batohy odvodňovací otvory i v bočních kapsách. Batoh zůstává voděodolný,
nikoliv nepromokavý a při větších deštích se nějaká ta voda dovnitř prostě dostane a je třeba s tím počítat.
Logo na přední straně bude klasický LR ovál v zelené barvě.
Cena za 1ks 3 500 Kč včetně DPH + 200 Kč přeprava.
Díky!
- marsant
Díky všem co už objednali .. ! S výrobou ještě čekám protože mi mají v tomto týdnu dojí ještě vzorky nových, hlavně větších, voděodolných a vodotěsných zipů! Tak to odzkouším, a následně začneme vyrábět. Všem co objednali se ozvu ohledně platby a dalších detailů.
Ahoj, stačí mať objednané tu vo vlákne, či treba mailom?marsant píše: 02 dub 2024 09:16 Díky všem co už objednali .. ! S výrobou ještě čekám protože mi mají v tomto týdnu dojí ještě vzorky nových, hlavně větších, voděodolných a vodotěsných zipů! Tak to odzkouším, a následně začneme vyrábět. Všem co objednali se ozvu ohledně platby a dalších detailů.
- marsant
Ahoj, je potřeba poslat objendávku na email. Děkuji!steyr píše: 19 dub 2024 14:39Ahoj, stačí mať objednané tu vo vlákne, či treba mailom?marsant píše: 02 dub 2024 09:16 Díky všem co už objednali .. ! S výrobou ještě čekám protože mi mají v tomto týdnu dojí ještě vzorky nových, hlavně větších, voděodolných a vodotěsných zipů! Tak to odzkouším, a následně začneme vyrábět. Všem co objednali se ozvu ohledně platby a dalších detailů.
- marsant
Ahoj, stávající série bude mít klasický zelený ovál LR. Pokud bys tam chtěl něco jiného tak ok, ale musíš mi dodat nášivku.
-
No je to pěkný, ale vpodstatě na hovno , protože at tám dáš co tam dáš , tak se vždy časem najde nenechavec co ti to jednoduše šlohne celý, nebo to rozpárá a vybere.
Největší škody na autě se způsobí dobrými umysly
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Koukám, že se kolega opět vynořil po nějaké době z nory a zase s velmi přínosným příspěvkem! Sláva mu!Kyanid Sodný píše: 25 kvě 2024 14:08 No je to pěkný, ale vpodstatě na hovno , protože at tám dáš co tam dáš , tak se vždy časem najde nenechavec co ti to jednoduše šlohne celý, nebo to rozpárá a vybere.
Live long and prosper.
Tak to dřevo nebo odpadky ať si vezmou.jareku píše:Koukám, že se kolega opět vynořil po nějaké době z nory a zase s velmi přínosným příspěvkem! Sláva mu!Kyanid Sodný píše: 25 kvě 2024 14:08 No je to pěkný, ale vpodstatě na hovno , protože at tám dáš co tam dáš , tak se vždy časem najde nenechavec co ti to jednoduše šlohne celý, nebo to rozpárá a vybere.
Ona doba se celkem změnila na autě vozím 10 let Fiskars rýč nijak zabezpečen a Kyanid div se stále tam je.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Tak to jsi asi ještě nenavštívil oblast, kde Kyanid bydlí… tam by rýč zmizel za 10min… možná i rychlejihabakuk píše: 26 kvě 2024 12:52Tak to dřevo nebo odpadky ať si vezmou.jareku píše:
Koukám, že se kolega opět vynořil po nějaké době z nory a zase s velmi přínosným příspěvkem! Sláva mu!
Ona doba se celkem změnila na autě vozím 10 let Fiskars rýč nijak zabezpečen a Kyanid div se stále tam je.
Live long and prosper.
- Romanos
- tel.: 603753795
- auto: Def 110
Mám sice jiný ,ale pokud by to chtěl někdo vybrat,tak mu to celkem nezávidím, většinou to používáme na odpadky , gumáky a kus drátu a podobné nepodstatné drobnosti.
Presnejareku píše: 25 kvě 2024 14:18Koukám, že se kolega opět vynořil po nějaké době z nory a zase s velmi přínosným příspěvkem! Sláva mu!Kyanid Sodný píše: 25 kvě 2024 14:08 No je to pěkný, ale vpodstatě na hovno , protože at tám dáš co tam dáš , tak se vždy časem najde nenechavec co ti to jednoduše šlohne celý, nebo to rozpárá a vybere.
- marsant
Ahoj ...
Protože bylo ještě pár zájemců, tak se vyrobila další, menší série, a z té zbylo k této chvíli ještě 5 ks volných.
Měl by někdo zájem ?
Díky!
Martin
Protože bylo ještě pár zájemců, tak se vyrobila další, menší série, a z té zbylo k této chvíli ještě 5 ks volných.
Měl by někdo zájem ?
Díky!
Martin
-
- tel.: 720355414
- auto: Discovery Td5
Ahoj. Máš tedy momentálně z těch pěti ještě nějaký volný? Já už od tebe mám, ale kamarád by vzal.
Ahoj,pripojím sa k otázke,či je ešte voľajaký voľný. Do Havru by som sa mohol zastaviť. Mám to kúsok.
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Já bych též kousek vzal, případně dva, jeden bez nášivky.
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5