Nový Defík
-
- tel.: 604744393
- auto: Landrover defender 3
Nový Defík
Jasně že defík nový je super. koupil jsem ho 2.1.2025 a hned také přivezl má zatím 2500 km ale přes léto se to zlepší. Zatím nic co bych mohl výrobci vytknout.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: Nový Defík
Tahle ta "věc" parazitující na jméně legendy má svoje samostatné vlákno.
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Ale no tak… na ničem neparazituje. Je to velmi schopné auto pro 21 století… proč sám nemáš starého Defa a nejezdíš v němomar píše: 11 bře 2025 17:53 Tahle ta "věc" parazitující na jméně legendy má svoje samostatné vlákno.
Live long and prosper.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Jeden z hlavních důvodů je stav mojí páteře a plotýnek, proto potřebuji pohodlnější auto.
Mě teda taky přijde že je to ukradenej název, ale nic proti novému majiteli. 

Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
Já si tedy myslím, že skutečný nový Defender je Ineos Grenadier. Ten by byl hoden toho jména.
Ale nechtěl bych kazit radost z nového auta Honzíkovi řečma nás konzervativnějších co s LR prožili pár desetiletí...
Ale nechtěl bych kazit radost z nového auta Honzíkovi řečma nás konzervativnějších co s LR prožili pár desetiletí...
Country boy...
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
ad Rover
Já si tedy myslím, že skutečný nový Defender je Ineos Grenadier. Ten by byl hoden toho jména.
múj pohed
Ano. Nejvíc se podobá Grenadier. Má i všechny dokonalosti nezničitelnosti a i moje srdce patří Grenadier...Přemýšlel jsem o jeho pořízení v trojici s LC 150 exec./vzduchy/.
Pokud bych jezdil epedice jako v minulosti -Rusko, Bělorusko.. Podkarpatská Rus, Rumunsko -Albánie-Lybia- ...etrémní terény -pak bych volil Grenadier. O tom ani pochyb. Pokud teď jezdím Balkán -Alpy etc a tam i některá extrémní místa - tak LC 150 - New Defender s ochranou spodku...Def i LC je univerzálnější auto a užitnmi a schopnostními vlastnostmi plně nahrazuje D3... a jedna analogie - Když jsem pořídil Def td5-tak byl odpor Td5 a panovala fáma o nesmrtelnosti třístovky... Dnes má DanoDef najeto na Td5 cca 800 tis----New Def je technologicky nové a výborné auto,které dalo směr mnohým značkám a podle mého tipu přežije s RR evoluci aut..A Patrik/Grob/ ukazuje,že to auto zvládá i středně náročný trial...
Přeju ti hodně zážitkú a svobody pohybu.
múj pohed
Ano. Nejvíc se podobá Grenadier. Má i všechny dokonalosti nezničitelnosti a i moje srdce patří Grenadier...Přemýšlel jsem o jeho pořízení v trojici s LC 150 exec./vzduchy/.
Pokud bych jezdil epedice jako v minulosti -Rusko, Bělorusko.. Podkarpatská Rus, Rumunsko -Albánie-Lybia- ...etrémní terény -pak bych volil Grenadier. O tom ani pochyb. Pokud teď jezdím Balkán -Alpy etc a tam i některá extrémní místa - tak LC 150 - New Defender s ochranou spodku...Def i LC je univerzálnější auto a užitnmi a schopnostními vlastnostmi plně nahrazuje D3... a jedna analogie - Když jsem pořídil Def td5-tak byl odpor Td5 a panovala fáma o nesmrtelnosti třístovky... Dnes má DanoDef najeto na Td5 cca 800 tis----New Def je technologicky nové a výborné auto,které dalo směr mnohým značkám a podle mého tipu přežije s RR evoluci aut..A Patrik/Grob/ ukazuje,že to auto zvládá i středně náročný trial...
Přeju ti hodně zážitkú a svobody pohybu.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu