Sháním starou olejovou vanu na 300tdi, může být prorezlá, jen nesmí být moc pokroucená, ideálně za cenu kovového odpadu.
Poslouží jako předloha/kopyto na výrobu hliníkové žebrované na lepší chlazení oleje.
Předem děkuji za ochotu.
Přílohy
7846 (1).jpg (26.53 KiB) Zobrazeno 3365 x
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
Zdar, nevim jestli potřebuje víc chladit, ale kdyby jsi ji udělal vo fous větší aby se tam vešlo víc oleje, by dávalo větší smysl…
Vanu bych ti půjčit mohl jako předlohu…
Děkuju za ochotu, ale s mojí rychlostí to může trvat i roky. Takže bych radši koupil nějakou trosku abych ti jí neblokoval. Jinak je to na chlazení, ale větší bych jí nedělal, to se pak prodraží na kazďoroční výměně. Leju závodní vysokoteplotní Fuchs.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
MadTom píše: 09 čer 2025 14:05
Nápad hezkej, není lepší přidat oleji externí chladič?
300tdi má chadic oleje v základu. Je součástí vodního chladiče.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
O vodním chladiči vím, ale že by měl nestíhat, to mě překvapuje. Já jsem měl naposledy teploměr oleje ve velké Tatře, tam ale ty teploty šly úplně někam jinam. Motor byl chlazený olejem a hlukem.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo