Vito Tourer Select 2015, 120kW, odpočet DPH

Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel

Odpovědět
Zpráva
Autor
Bloud
auto: D2 Td5, D sport

Vito Tourer Select 2015, 120kW, odpočet DPH

#1 Příspěvek od Bloud » 07 srp 2025 22:10

Ahoj, zmodernizovali jsme park, tak posíláme do světa.
Koupeno 6.2015, tachometr 235tis. jsme 1. majitelé, jeden řidič.. 120kW bez addBlue, celorocni spotreba 7/100 Vybava SELECT, cili nejvyssi pro Vito (klima, komfort sedacky, posuvy sedadel, aut.sterace, “matrix” svetla prikoupena + nejake dalsi drobnosti, dodelaval jsem vice zasuvek + USB pro zadni cast, pri kempovani jsem daval 2. baterii pro vestavbu dobijenou altikem. Nema tazne, lze dodelat, na kouli ma 2t. Servisni historie jen Merc. servis (jako ovce - co rekli, to se delalo). Jsou udelane pr+zadni brzdy vcetne kotoucu, parkovacky a lanovodu, nejaka zhavicka vymenena par mesicu zpet. STK do 4.27. Zadni gumy jsou na vyhozeni, predek je OK, zimaky Continental VanContact winter maji 7-8mm + bych pridal retezy (dodavkove). Na aute jsou samozrejme stopy pouzivani, ale motor, podvozek, prevodovka OK. Vzhledově pěkné, zadny pelech. V minulosti se zucastnilo drobne strkanice probehla vymena zadniho narazniku a svetla, v podstate kosmetika, fotky mam. Zadna opravdova nehoda, kdy by se menil nejaky vetsi dil jej nepotkala.Odpocet DPH. Nase predstava je 490tis bez dph - vychazime z inzerce.
Pokud jsou dotazy, jsem k mani..
Přílohy
IMG_0296.jpeg
IMG_0297.jpeg
IMG_0299.jpeg
IMG_0298.jpeg

Odpovědět