Dobrý den ,mám u jedničkové Octavie problém ,že kdyz otocim klickem v zapalovani tak vse reaguje jak ma ale jakmile chci nastartovat tak vsechno spadne a nasledne auto vubec nereaguje ,nastartovat se mi povede az kdyz odpojim a znovu pripojim baterii a tak dal furt dokola.
Dalsi problem je ze kdyz zamknu auto ,tak se rozezní alarm a autu opět spadne celá el a na tlacitka na klici vubec nereaguje ,zde opět pomůže odpojeni a pripojeni baterie a kdyz se zadari tak se to vzpamatuje samo.
Baterii jsem proměřoval a má 12,5V
Je problém v baterii? Jednotce? nebo je nekde spatny kontakt?
Dalsi problem se kterym bych potreboval poradit je ,ze mi zhasina leve svetlo (xenon) ,chvili sviti ,nasledne zhasne a po vypnuti a zapnuti furt dokola svítí a zhasíná ,výměna výbojek nepomohla ,může zde být problém taky kvůli baterii? Případně v čem?
Budu moc rád za rady
Baterie/Jednotka
Moderátor: Acon
Re: Baterie/Jednotka
Pod baterkou mas kostry treba baterku von, držiak baterky von a precinovat a vyčistit idealne tie očka.
Takties si riadne skontroluj poistky na baterke. Meraj napetie za poistkov na medi nie na očku.
Takties si riadne skontroluj poistky na baterke. Meraj napetie za poistkov na medi nie na očku.