Neměl by někdo zachovalé přední sedačky do D2? Bez elektriky, do šedého interiéru.
Když ne obě, tak aspoň pravou (spolujezdcovu).
Discovery 2 - přední sedadla
Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel
Re: Discovery 2 - přední sedadla
Obnovuji poptávku; sedadlo, který už nejde ani sklápět, ani posouvat, je naprd.
Ideálně bych si samozřejmě představoval zachovalou polokůži
, ale beru skoro jakékoli v technicky funkčním stavu. V krajním případě i s poškozeným tapecírungem, i když jeho výměna tedy není něco, do čeho jsem se chtěl pouštět. Zachovalé šedé je ideál. Opravdu potřebuju pravé přední, bude-li i řidičovo, jenom lépe, taky už občas zazlobí.
Přednost bych dal někomu na Jižní Moravě, ale holt si dojedu i dál. Díky.
Ideálně bych si samozřejmě představoval zachovalou polokůži
Přednost bych dal někomu na Jižní Moravě, ale holt si dojedu i dál. Díky.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Já tam mám šedou alcantaru. Ta řidičova není nic moc, ale asi by šla i zachránit. Mechanický je ok.
Na tu spolujezdce se budu muset podívat pořádně.
Ale je to až jih Prahy.
K
Na tu spolujezdce se budu muset podívat pořádně.
Ale je to až jih Prahy.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Díky. Ještě tomu dám chvíli, kdyby se náhodou našel někdo blíž, a holt si pak udělám velký výlet do Mníšku, co už. Stejně je divný, že jsem tam za 15 let vlastnictví LR ještě nebyl.
Koukni teda prosím na tu spolujezdcovu a dej vědět stav a cenu (třeba do SZ). Vymyslel bych pak termín výpravy...
Koukni teda prosím na tu spolujezdcovu a dej vědět stav a cenu (třeba do SZ). Vymyslel bych pak termín výpravy...