Ahoj,
Dnes sem byl vyhozen při dovozové STK z důvodu podezření že mám na rámu po domácku vyřazené VIN číslo a ještě se jim nezdál štítek v motoru že vypadá moc pěkně na 30 let staré vozidlo.
Jedna se o Defender 90, 2,5 td z roku 1990, byl dovezen z Itálie.
Poradíte mi prosím někdo kam mam napsat jestli do dealerství Land Rover aby mi řekli že je ok nebo nevim.
Dekuji moc
Ověření VIN čísla a Štítku
-
omar
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: Ověření VIN čísla a Štítku
Na mém 23 let mladém autě je ve stejné kondici. Je to prostě a jednoduše kus poctivého auta.
A VIN na rámu máš taky takovýhle?
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A dali ti to písemně? Pokud ano, a Helpreg jako zástupce importéra potvrdí, že je auto OK, tak bych to po nich chtěl uhradit. Jak má VIN vypadat určitě ví, jenom musí chtít hledat. Pokud to písmně nedali, tak bych se ptal proč.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
VIN i štítek máš normální. Na STK jsou idioti. V té době se vinka takhle razila. Pozor ať se ti ten štítek úplně nezlomí. Já ho mám na jedné 90 jen půlku a to už problém je.
V.
V.
Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
Abych byl upřímný jde vidět že je to ražený ručně a asi dvě písmena nejsou úplně čitelný protože to nevyrazili kolmo a to se jim nezdá.
Písemně mi to nedali jen mi ukázali jak vypadají VIN čísla na jiných autech, nehádal sem se s nima protože byl problém.
Koukal sem stránky pana Stehlíka, ale napsal sem do firmy Dajbych jakožto zastoupeni vozů Land Rover, ale nevím jestli mají zkušenosti s takovýmahle starýma autama
Ten další problém byl s emisemi, max hodnota kouřivosti je 2,5 a naměřili mi 3,5 a to byla nejnižší hodnota ze 4 měření.
Měl sem na repasi čerpadlo i vstřikovače tak mne to docela zarazilo, ale malinko sem tušil že to tak dopadne, nevím jaký má auto tlaky.
Doporučili mi udělat veteránskou testaci, nedávat auto na Vetersky SPZ, že by mi zůstali klasický čísla, ale na emise bych nemusel, pojistka by stála půlku a testace je jednou za 5 let.
Písemně mi to nedali jen mi ukázali jak vypadají VIN čísla na jiných autech, nehádal sem se s nima protože byl problém.
Koukal sem stránky pana Stehlíka, ale napsal sem do firmy Dajbych jakožto zastoupeni vozů Land Rover, ale nevím jestli mají zkušenosti s takovýmahle starýma autama
Ten další problém byl s emisemi, max hodnota kouřivosti je 2,5 a naměřili mi 3,5 a to byla nejnižší hodnota ze 4 měření.
Měl sem na repasi čerpadlo i vstřikovače tak mne to docela zarazilo, ale malinko sem tušil že to tak dopadne, nevím jaký má auto tlaky.
Doporučili mi udělat veteránskou testaci, nedávat auto na Vetersky SPZ, že by mi zůstali klasický čísla, ale na emise bych nemusel, pojistka by stála půlku a testace je jednou za 5 let.