jak v Děčíně???
Moderátor: Miky_CZ
jak v Děčíně???
zdravim všechny LR a hlavně v Děčíně. Chtěl jsem se optat jestli tu na fóru je někdo z Děčína, kdo s diskoškou jezdi v jeho okolí a zda bych se občas nemohl přidat a dozvědět se něco nového... díky. Koukal jsem, že tu na děčínsku jezdí alespoň 6 kousků.
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Děčín Dolní Žleb, ale se mnou si moc nezakrosíš, nejsem totiž moc ochoten investovat do úprav a potom auto demolovat někde v rybníce. Na pokec se zastavit můžeme a okouknout jak to komu brumlá.
Pár Děčíňáku tu naforu působí, např. Stavros nebo Dobik.
Občas ve městě potkávám tmavě modrou DII se samolepkou fora a uříznutým nárazníkem. Kdo to je, netuším.
Pár Děčíňáku tu naforu působí, např. Stavros nebo Dobik.
Občas ve městě potkávám tmavě modrou DII se samolepkou fora a uříznutým nárazníkem. Kdo to je, netuším.
Všechno má svůj čas........
ten s tou modrou je Renek, ale vetsinou s tim jezdi jeho pani. Jinak s nama muzes nekdy zakrosit, pokud chces. Jezdime tedy ruzny auta, ale to ti snad nevadi, ne? Muj tel: 603145905
Naposledy upravil(a) Stavros dne 15 čer 2025 12:48, celkem upraveno 1 x.
auto taky nemám nějak upravený. spíš jen tak zkusit možnosti discošky a co umí a co ne, trochu ji potrápit. jezdil jsem kolem popovičáku, ale sám se bojim, kdybych někde uvíznul..... tak kdyby jste někdo někde chtěl pojezdit tak se s radostí přidám. Jinak teda potkávám dvě modré DII pak ještě stříbrnou se šnorchlem a občas i nějakou zelenou. já mám modrou DI
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Já mam štříbrnou DII na plecháčích, bez úprav, ta ze šnorchlem byla Stavrose, ale už není v Děčíně. Jednu modrou DI jsem nedávno potkal na Míráku a mam pocit že jsem zahlédl v kufru klec na psa.
Myslím že tady nejvíc krosí Stavros, mívá nejlépe vybavané auto a zná zdejší Off partu.
Myslím že tady nejvíc krosí Stavros, mívá nejlépe vybavané auto a zná zdejší Off partu.
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem schopen si něco naplánovat tak měsíc dopředu. když dáme termín koncem února tak to určitě dopadne. Né že bych se neuměl rozhodnout ale většinou už mam měsíc dopředu naplánováno.
Ale odpolední pivko není samozřejmě problém, rád navštěvuji např. Za větrem, Kocanda, Retro, U Bocmana, samozřejmě bez aut.
Ale odpolední pivko není samozřejmě problém, rád navštěvuji např. Za větrem, Kocanda, Retro, U Bocmana, samozřejmě bez aut.
Re: jak v Děčíně???
Přidá se někdo další? Ať je nás aspoň jako Jeepů...
http://www.offroadforum.cz/viewtopic.ph ... 52#p797052" onclick="window.open(this.href);return false;

Land Rover Discovery 2 Td5
- Radek Šeďa
- tel.: 728699686
- auto: LR Discovery II
..asi do toho taky půjdu
..snad se stihnu zaregistrovat než se naplní limit 

masar píše:Ať je nás aspoň jako Jeepů...![]()
Tak ještě aspoň jednohozbynek píše:Jasně každé DII se počítá....

Land Rover Discovery 2 Td5